Νέα προβλήματα στο «Θεόφιλος»

01/08/2014 - 14:57

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου έγιναν δέκτες παραπόνων για μη λειτουργία του κλιματισμού στο πλοίο «Θεόφιλος», που είχε ως αποτέλεσμα οι καμπίνες και τα σαλόνια του πλοίου να μετατραπούν σε «σάουνα» και η κατάσταση να είναι αφόρητη για τους επιβάτες του πλοίου. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου έγιναν δέκτες παραπόνων για μη λειτουργία του κλιματισμού στο πλοίο «Θεόφιλος», που είχε ως αποτέλεσμα οι καμπίνες και τα σαλόνια του πλοίου να μετατραπούν σε «σάουνα» και η κατάσταση να είναι αφόρητη για τους επιβάτες του πλοίου. Το πλοίο βγήκε από την άγονη γραμμή προσωρινά και στη θέση του μπήκε το «European Express».

Την ίδια στιγμή, τo «Θεόφιλος» μεταφέρθηκε στη γραμμή Σάμου - Ικαρίας. Στις αρχές της εβδομάδας το πλοίο εμφάνισε βλάβη στο μηχανισμό άπαρσης-ασφάλισης της αριστερής άγκυρας ενώ βρισκόταν στο λιμάνι της Σύρου. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει στον Πειραιά με τέσσερις ώρες καθυστέρηση.

Στη διοίκηση της ΝΕΛ κάνουν λόγο για δολιοφθορές, καθώς θεωρούν ότι είναι αδικαιολόγητο τα πλοία της εταιρείας να εμφανίζουν βλάβες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επισκευών τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey