Το Βόρειο Αιγαίο στην Ε-ΛΑΔΙ-ΟΙΝΟΣ

05/04/2013 - 16:12

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την αρωγή του Επιμελητηρίου Σάμου, θα συμμετάσχει στην έκθεση ελαιοκομικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών Ε-ΛΑΔΙ-ΟΙΝΟΣ 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 12 - 14 Απριλίου 2013.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την αρωγή του Επιμελητηρίου Σάμου, θα συμμετάσχει στην έκθεση ελαιοκομικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών Ε-ΛΑΔΙ-ΟΙΝΟΣ 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 12 - 14 Απριλίου 2013. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα διεξαχθεί από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «Φίλαιος» ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποιότητας και Συσκευασίας τυποποιημένου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «Κότινος» και στους νικητές θα απονεμηθούν τα ομώνυμα βραβεία.

Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα παρουσιασθούν με ενιαίο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η συνολική παρουσίαση του Βορείου Αιγαίου ως παραγωγική περιοχή ελαιοκομικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας (ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς, κρασί, ούζο - αποστάγματα - λικέρ κ.ά.) και αφετέρου η ανεξαρτησία-ιδιαιτερότητα της κάθε επιχείρησης. Η κάθε επιχείρηση θα έχει στη διάθεσή της αποκλειστικά δικό της ατομικό χώρο, προκειμένου παράλληλα με τα επιχειρησιακά ή προϊοντικά banners της, να εκθέτει τα προϊόντα και το έντυπο υλικό της, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα γευσιγνωστικές δοκιμές υψηλού επιπέδου προς τους εξειδικευμένους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και το απλό κοινό.

Στο Διαγωνισμό «Κότινος» μπορούν να πάρουν μέρος και οι επιχειρήσεις που δε θα συμμετάσχουν στην έκθεση. Δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση μπορούν να γίνουν είτε απ’ ευθείας στη διοργανώτρια εταιρεία Golden Expo (κ. Στέλιος Κλωνόπουλος, υπεύθυνος Marketing, τηλ. 210 5570910), είτε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (κ. Πάνος Πίτσιος, υπεύθυνος Marketing, τηλ. 22513 52125, 6973-004872).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey