Σπύρος Γαληνός κατά παραεμπορίου

02/06/2012 - 14:00

Στο θέμα του παραεμπορίου αναφέρεται με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρος Γαληνός, τονίζοντας πως η Λέσβος είναι ανοχύρωτη στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ ο εμπορικός της κόσμος ζει ένα δράμα

Στο θέμα του παραεμπορίου αναφέρεται με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρος Γαληνός, τονίζοντας πως η Λέσβος είναι ανοχύρωτη στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ ο εμπορικός της κόσμος ζει ένα δράμα.

Πέραν του αθέμιτου ανταγωνισμού, όπως σημειώνει ο κ. Γαληνός, η μεγάλη και καταφανής αδικία είναι ότι άνθρωποι που μονίμως κινούνται εντός της νομιμότητας, που προσφέρουν με τους φόρους τους και τις συνεισφορές τους στην εθνική οικονομία και τη λειτουργία του κράτους, υφίστανται ανελέητες φοροεισπρακτικές επιδρομές, ενώ οι ασκούντες το παραεμπόριο-λαθρεμπόριο χωρίς τιμολόγια, χωρίς να αποδίδουν φόρους και εισφορές, συχνά αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής, αφήνονται να δρουν ελεύθερα και ανενόχλητα από τους κρατικούς μηχανισμούς.

«Το παραεμπόριο-λαθρεμπόριο έχει ως αποτέλεσμα τη στέρηση κρίσιμων πόρων από το κράτος, καθώς και τη στέρηση κρίσιμης πελατείας από τους νόμιμους εμπόρους, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο κλείνουν τα μαγαζιά τους», επισημαίνει ο κ. Γαληνός, ζητώντας να γίνει κάτι ώστε οι νομοταγείς σε αυτήν τη χώρα να επιβραβεύονται και οι παράνομοι να τιμωρούνται. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαιτούν, όπως τονίζει, την πάταξη του παραεμπορίου-λαθρεμπορίου, που στερεί πολύτιμους και αναγκαίους πόρους από τις τοπικές κοινωνίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey