Σειρά εκδηλώσεων από την ΕΝΚΑΛ

01/07/2012 - 05:56
Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει η Ένωση Καταναλωτών Λέσβου για να τιμήσει τη φετινή επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2009 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου.
Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει η Ένωση Καταναλωτών Λέσβου για να τιμήσει τη φετινή επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2009 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
- Σάββατο 14 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το απόγευμα θα στηθεί τραπεζάκι μέσα στην αγορά της Ερμού για διανομή πληροφοριακού υλικού και ενημέρωση των καταναλωτών.
- Σάββατο 14 Μαρτίου 2009, στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Σωστός Καταναλωτής ο Ενημερωμένος Καταναλωτής», σε συνεργασία με το δήμο Καλλονής και τη νομαρχία Λέσβου. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της ΕΝΚΑΛ, Γιάννης Καλλοντζής, που θα αναπτύξει το θέμα «Εξωδικαστική επίλυση καταναλωτικών διαφορών» και ο κτηνίατρος Γεώργιος Παλαιολόγος, που θα αναπτύξει το θέμα «Τρόφιμα ζωικής παραγωγής - Καταναλωτής».
- Κυριακή 15 Μαρτίου 2009, στις 7 το απόγευμα στο καφενείο «Δίαυλος», προβολή του κλασσικού ντοκυμαντέρ του Ρ. Φλάερτυ «Nanouk of the North». Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Περιβάλλον και Καταναλωτής».
- Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009, στις 6 το απόγευμα, αίθουσα του νέου Aρχαιολογικού Μουσείου της Μυτιλήνης. Θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Νέοι και Κατανάλωση». Για την οργάνωσή της συνεργάστηκαν το Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας, του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού (Ε.Κ.Ν.Ε.Χ.Α.) του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Ομιλητές θα είναι η Ελένη Μαυρομάτη που θα αναπτύξει το θέμα «Με τι ασχολείται μια καταναλωτική οργάνωση», ο Γιάννης Καλλοντζής, που θα αναπτύξει την «Εξωδικαστική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών», η Νατάσσα Ιωαννίδου που θα αναπτύξει το θέμα «Από την «Ηθική» του Δώρου και της ανταλλαγής στην αγορά: αναφορά στην θεωρία του Μ. Mauss» και ο πανεπιστημιακός Μιχάλης Ψημίτης, «Νέα κατανάλωση, νέοι στην κατανάλωση και κατανάλωση της νεανικής αμφισβήτησης».

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey