Παράταση για τις στάνες

01/07/2012 - 05:56
Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010 παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για να νομιμοποιηθούν κτηνοπτηνοτροφικές μονάδες.
Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010 παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για να νομιμοποιηθούν κτηνοπτηνοτροφικές μονάδες. Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνας Μπατζελή, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνας Μπιρμπίλη.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει παράταση της προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών για την έκδοση της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων ή της τεχνικής έκθεσης που αφορούν σε κτηριακές εγκαταστάσεις κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2010.
Σε δηλώσεις της, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, τόνισε: «Ικανοποιούμε σήμερα ένα πάγιο αίτημα του κτηνοτροφικού κλάδου για την αναστολή της κατεδάφισης, παρατείνοντας για ένα χρόνο τη σχετική προθεσμία που έληγε στις 31/12/2009. Δίνεται έτσι επαρκής χρόνος σε όλους να προχωρήσουν στη νομιμοποίηση των κτισμάτων τους. Ταυτόχρονα, θα προχωρήσουμε πολύ σύντομα στην απλούστευση των διαδικασιών, εκσυγχρονίζοντας το γραφειοκρατικό και πολυδαίδαλο ισχύον καθεστώς για την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων.».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey