Με άρωμα Μυτιλήνης

01/07/2012 - 05:56
Θετικά είναι κιόλας τα πρώτα μηνύματα από τη διαπραγμάτευση της εταιρείας «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.Ε. - O.T.C.», της 11ης κατά σειρά εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Θετικά είναι κιόλας τα πρώτα μηνύματα από τη διαπραγμάτευση της εταιρείας «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.Ε. - O.T.C.», της 11ης κατά σειρά εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες μέρες, στις 11 Μαΐου, με κωδικό στο ΟΑΣΙΣ (ticker) «ΝΤΟΚΧΟ» και τιμή εκκίνησης στο ταμπλώ για τη μετοχή, το 1,7 ευρώ. Η «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.Ε. - O.T.C.» ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται πολύ δυναμικά στο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα της αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και της βαριατρικής, αναπτύσσοντας δε τα εξής τμήματα: Ορθοπαιδικό, Ω.Ρ.Λ., Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Γυναικολογικό, Γαστρεντερολογικό και Πλαστικής Χειρουργικής.

Αυτό όμως που ίσως δεν είναι γνωστό είναι ότι βασικός εμπνευστής στη δημιουργία αυτού του νοσοκομείου, που βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης, το οποίο μάλιστα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ειδικές τιμές για κάθε Μυτιληνιό, είναι ένας Λέσβιος, ο χειρούργος παχυσαρκίας Σωτήρης Γαβριήλ.
Στο φύλλο του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα φιλοξενήσουμε συνέντευξη του Σωτήρη Γαβριήλ, όπου, εκτός από το νοσοκομείο, μας μιλάει και για ένα μεγάλο όραμα που έχει ήδη δρομολογηθεί, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας εποχής στο χώρο της υγείας για τη Λέσβο. Μία σημαντική ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Doctor’s Hospital, Σωτήρη Γαβριήλ.

Χρηματιστήριο και Μυτιλήνη
Μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης που ολοκληρώθηκε προ ημερών, η «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.Ε. - O.T.C» διέθεσε σε περιορισμένο κύκλο προσώπων 699.000 μετοχές, αντλώντας περίπου το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ, μέσω του οποίου θα χρηματοδοτήσει μέρος του επενδυτικού της προγράμματος. Μετά την ολοκλήρωση της ιδιωτικής τοποθέτησης, ο συνολικός αριθμός των μετοχών της εταιρείας ανέρχεται σε 5.400.000. Για τη διαπραγμάτευση της εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου πραγματοποιήθηκε εναρκτήρια εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας μιλήσαμε με το Σωτήρη Γαβριήλ, που χαρακτήρισε την 11η Μαΐου - δικαιολογημένα άλλωστε - ως μία πολύ σημαντική ημέρα.
«Είναι μία σημαντική στιγμή στην πορεία της εταιρείας», λέει ο κ. Γαβριήλ, «σημαντική για την Doctor’s Hospital, αφού πρόκειται για την πρώτη ημέρα εισαγωγής στην εναλλακτική αγορά. Σημαίνει ότι δεν είναι μία ευκαιριακή εταιρεία, ότι έχει μία δομή και οργάνωση άξια εμπιστοσύνης. Αυτό φάνηκε κιόλας από την πρώτη ημέρα στο Χρηματιστήριο και τη στάση των επενδυτών, καθώς η μετοχή κλείνει υψηλά και με καλή πορεία. Ξεκίνησε στο 1,7 ευρώ και από τις πρώτες αγορές έφθασε στα 2,6 με 2,8. Άρα φαίνεται ότι θα κάνει μία αύξηση 40 - 50%. Σημαντικό επίσης είναι ότι έχουν μπει και δύο επενδυτικά φαν, ένα από την Κύπρο και ένα από την Ελβετία. Βλέπουμε δηλαδή ότι αρχίζουν να προσεγγίζουν και κάποιοι θεσμικοί τη μετοχή και για πρώτη μέρα στην εναλλακτική αγορά, για μία νέα εταιρεία, αυτά είναι πολύ σημαντικά στοιχεία.»
Σύμφωνα με τον κ. Γαβριήλ, «όλο το επενδυτικό πλάνο θα πάει καλά, όπως και η κατασκευή νέας πτέρυγας για το νοσοκομείο».


 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey