Ενημέρωση από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Ελέγχων Λέσβου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ & ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

01/06/2022 - 10:30

Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Λέσβου σας ενημερώνει, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) και την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης από την Υπηρεσία προκειμένου οι ΑΦΜ πολιτών να αποσταλούν στην ΑΑΔΕ προς συμπλήρωση των κωδικών 037 και 038 του εντύπου Ε1 της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2021, για τα παρακάτω:

Η έκδοση της παραπάνω βεβαίωσης μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αφού προηγηθεί απαραιτήτως η ενημέρωση του Μητρώου Αγροτών από τον ίδιο τον παραγωγό ή επαγγελματία ο οποίος δρα εξ ονόματος του παραγωγού (π.χ. λογιστής, μελετητής κλπ), και η πραγματοποίηση διοικητικού ελέγχου των δικαιολογητικών τα οποία έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά ή προσκομισθεί στην Υπηρεσία μας.

Η ενημέρωση του ΜΑΑΕ γίνεται από το portal του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (https://maae.minagric.gr/maae/) στην ακόλουθη πορεία της ιστοσελίδας του (minagric.gr):

Ψηφιακές Υπηρεσίες → Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων  → Σύνδεση

Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με ηλεκτρονικό μήνυμα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας (2251037117).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey