Υποσχέσεις σε Σηφουνάκη και Τσακίρη

01/07/2012 - 05:56
Δεν είναι στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης το κλείσιμο του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας, όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, σε επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Σηφουνάκη.
Δεν είναι στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης το κλείσιμο του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας, όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, σε επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Νίκο Σηφουνάκη. Στο ίδιο κλίμα ήταν και η συζήτηση του κ. Σκανδαλίδη με τον αντιδήμαρχο Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Λέσβου, Γιάννη Τσακίρη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νίκος Σηφουνάκης, αναφέρει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης «δεν έχει καταλήξει ακόμη στην τελική μορφή και στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου, που θα φέρει στη Βουλή και θα αφορά κυρίως στον εκσυγχρονισμό και στο νέο ρόλο των υφιστάμενων φορέων αγροτικής έρευνας και αγροτικής εκπαίδευσης».
Ο κ. Σηφουνάκης επεσήμανε ακόμη ότι η Λέσβος ως κατ’ εξοχήν, μαζί με την Κρήτη, ελαιοπαραγωγικό νησί, θα πρέπει να μην παραλειφθεί από τις νέες σχεδιαζόμενες υποδομές που θα προωθούν την ελαιοκομία, την έρευνα και την εκπαίδευση σχετικά μ’ αυτήν, θέση για την οποία εξέφρασε τη θετική του γνώμη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στη συζήτηση με τον κ. Τσακίρη, ο υπουργός τόνισε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι να αξιοποιηθεί η υπάρχουσα υποδομή στο Κάτω Τρίτος στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey