«Δεν σταμάτησαν στην στάση και μας παράτησαν μέσα στο δρόμο σε συνθήκες καύσωνα και το ένα άτομο είχε κινητικά προβλήματα»

Παράπονα για τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Λέσβου

19/07/2021 - 14:52 Ενημερώθηκε 19/07/2021 - 15:00

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε κάτοικος της Δυτικής Λέσβου για το γεγονός ότι οδηγός λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από Μυτιλήνη προς Πέτρα-Μόλυβο, το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου, δεν σταμάτησε στην στάση που υπάρχει στην πλατεία Σαπφούς, παρά τα νοήματα που έκανε ο καταγγέλλων με αποτέλεσμα τόσο εκείνος όσο και ένα άτομο με κινητικά προβλήματα που επρόκειτο να επιβιβαστεί στο ίδιο λεωφορείο να αναγκαστούν να πάρουν ταξί και να πληρώσουν 70 ευρώ για να φτάσουν στον προορισμό τους.

«Αυτή τη διαδρομή την κάνουμε κάθε εβδομάδα πάνω από δέκα μήνες. Μας αγνόησε τελείως και ενώ κουνάγαμε τα χέρια μας, πάτησε γκάζι και έφυγε. Ήταν συγκεκριμένα και δύο λεωφορεία γιατί το ένα πήγαινε Καλλονή και εμείς αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε 70 ευρώ ταξί για να πάμε στην Πέτρα. Το ένα άτομο είχε κινητικά προβλήματα. Με συνθήκες καύσωνα είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Να υπάρχει άτομο 70 ετών με κινητικά προβλήματα και να πληρώνουμε και ταξί το θεωρώ απαράδεκτο. Πήγα να κάνω καταγγελία στα ΚΤΕΛ και μου είπαν ότι ο πρόεδρος απουσιάζει και με αγνόησαν» είπε ο καταγγέλλων και πρόσθεσε «Διανύουμε τουριστική περίοδο και είναι απαράδεκτες τέτοιου είδους συμπεριφορές απέναντι στο κοινό. Εμείς πληρώσαμε στο ταξί 70 ευρώ. Μας ρωτάνε αν μας περισσεύουν για να τα δώσουμε;».

Σε επικοινωνία του «Ε» με τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ αμέσως μετά την καταγγελία, εκπρόσωπος ζήτησε επιπλέον στοιχεία για το γεγονός το οποίο έδειχνε να αγνοεί και είπε ότι θα το ερευνήσει.

Μάλιστα ο καταγγέλλων που δεν θέλησε να κοινοποιηθεί το όνομά του για να μην στοχοποιηθεί τόνισε ότι τέτοιου είδους περιστατικό είχε παρατηρηθεί και στο παρελθόν. 

Γεγονός είναι ότι τέτοιου είδους συμβάντα θεωρούνται ανεπίτρεπτα και δεν βοηθούν στην καλή εικόνα που σαν τόπος θέλουμε να έχουμε. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey