Τελέστηκαν δοξολογίες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου υπέρ των Αποστράτων Αστυνομικών

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

24/06/2019 - 11:17

Χθες 23 Ιουνίου, Κυριακή των Αγίων Πάντων, εορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στη Μυτιλήνη, τη Χίο και τη Σάμο, πόλεις όπου βρίσκονται οι έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.



Αναλυτικότερα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε χθες το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Μυτιλήνη, στον Ιερό Ναό Αγίου Αρτεμίου στη Χίο και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σάμο, τελέστηκαν δοξολογίες υπέρ των Αποστράτων Αστυνομικών και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ακολούθησε η παράθεση δεξιώσεων. 



Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι, Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, τοπικών φορέων και συλλόγων, συνδικαλιστικών ενώσεων του αστυνομικού προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων, καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

H Κυριακή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του ρόλου και της προσφοράς τους, στη διαμόρφωση της διαχρονικής εικόνας της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey