Η ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης

H αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Μυτιλήνης, Δήμητρα Αλεξανδρή H αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Μυτιλήνης, Δήμητρα Αλεξανδρή Φωτογραφία Αρχείου: Ιγνάτης Τσικνής

Νταντάδες της γειτονιάς στη Μυτιλήνη

08/12/2022 - 13:30

Ο Δήμος Μυτιλήνης, διά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, ενημερώνει τους πολίτες ότι από 17/11/2022 ο Δήμος μας έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ». Το πρόγραμμα εκτελείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η εγγραφή στο Μητρώο Επιμελητών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα ntantades.gov.gr και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων είναι δωρεάν. Για να εισέλθετε στην σελίδα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι προσωπικοί κωδικοί του taxis. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στην σελίδα καθώς και στην υπ’ αριθμ. 29518/28-3-2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς υποψήφιες/ους Επιμελητές -Επιμελήτριες.

Αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν τα άτομα που είναι ενήλικα, έχουν τυπικά προσόντα απόδειξης γνώσης κατηγορίας βρεφονηπιοκόμων, έχουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά και ιατρικές γνωματεύσεις από τις ειδικότητες παθολόγου/γενικού ιατρού, δερματολόγου και ψυχολόγου.

Μέσω της εγγραφής στο Μητρώο Επιμελητών, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες ενισχύουν το επαγγελματικό τους προφίλ, καθώς έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να εργαστούν επίσημα και νόμιμα στον τομέα της κατ’ οίκον φύλαξης βρεφών, ενώ συμμετέχοντας στη δράση «Νταντάδες της γειτονιάς» έχουν και ασφάλιση.

Τονίζεται ακόμη ότι η εγγραφή στο Μητρώο Επιμελητών δεν αποκλείει την απασχόληση σε άλλη δομή ή βρεφονηπιακό σταθμό και οι επιμελητές/επιμελήτριες ρυθμίζουν το ωράριο εργασίας αλλά και την αμοιβή κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς.

Τυχόν πληροφορίες, αν και η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά με προσωπική ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου, στο τηλέφωνο της Πρόνοιας 22510 40689 κα. Βλασία Σπανού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey