Νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι «Arma 3» κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα

Εικονικός πόλεμος σε Λήμνο και Άι-Στράτη

13/03/2014 - 15:02

Η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος πρωταγωνιστούν και στο τρίτο και τελευταίο campaign τού «Arma 3», που θα ονομάζεται Win και θα κυκλοφορήσει η εταιρεία Bohemia Interactive στις 20 Μαρτίου.

Η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος πρωταγωνιστούν και στο τρίτο και τελευταίο campaign τού «Arma 3», που θα ονομάζεται Win και θα κυκλοφορήσει η εταιρεία Bohemia Interactive στις 20 Μαρτίου. Μόνο που, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις των δύο Τσέχων σχεδιαστών του παιχνιδιού, η Bohemia Interactive αποφάσισε να αλλάξει τα ονόματα των νησιών, τη Λήμνο να την ονομάσει Altis και τον Άγιο Ευστράτιο, Statis.

Κατά τ’ άλλα, όλο το σενάριο του παιχνιδιού διαδραματίζεται στα δύο νησιά, με τα χωριά να φαίνονται πολύ καθαρά, όπως και η Μύρινα και άλλες νευραλγικές και ιδιαίτερης στρατιωτικής σημασίας περιοχές της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι χρήστες θα αναλαμβάνουν το ρόλο του στρατιώτη Ben Kerry, ο οποίος θα έχει αποσταλεί στα εικονικά νησιά Altis και Statis, κοινώς Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, για μια αποστολή για λογαριασμό τού ΝΑΤΟ.

Και ο... καμμένος από τις μάχες ανεμόμυλος στον Κοντιά!

Το campaign θα περιλαμβάνει τρία επεισόδια, τα Survive, Adapt και Win, εξ ου και το όνομα του συγκεκριμένου campaign. Ακόμη, οι μάχες σε αυτό θα έχουν τη μεγαλύτερη έκταση από ποτέ και θα περιλαμβάνουν ευρύτερη γκάμα όπλων και τρία νέα οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα μεταγωγικό όχημα ανθεκτικό στις νάρκες, που θα μεταφέρει στρατιώτες και πυρομαχικά.

Το «ArmA 3: Win» θα διατεθεί δωρεάν σε όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι, το κόστος του οποίου είναι στα 50 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey