Οργή στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων

Μόλις πέντε αστυνομικούς

05/02/2014 - 15:24

Ανικανοποίητο έμεινε το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου με 20 άτομα.

Ανικανοποίητο έμεινε το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου με 20 άτομα.

Το Συμβούλιο Μεταθέσεων αποφάσισε να ενισχύσει την Διεύθυνση με πέντε μόνο αστυνομικούς μέσω των τακτικών μεταθέσεων.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στα συνδικαλιστικά όργανα, που υποστηρίζουν πως η απόφαση αυτή του Συμβουλίου Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

Και αυτό γιατί στο νησί έχουν αυξηθεί οι ανάγκες λόγω της ίδρυσης του Εφετείου Αιγαίου και της λειτουργίας του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Παράνομων Μεταναστών στην Μόρια, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Άλλον έναν παράγοντα εξ αιτίας του οποίου προκαλείται αγανάκτηση, αποτελεί το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, είναι μία από τις πλέον γηρασμένες και έχει χρόνια να ενισχυθεί με νέο προσωπικό.

Τη δυσαρέσκεια που εκφράζουν μέσω του εγγράφου τους τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, δεν προκάλεσε μόνο η απόφαση της ΕΛΑΣ, αλλά και η αδιαφορία των εκπροσώπων του τόπου.

Ειδικότερα σημειώνεται ότι περίμεναν από τους βουλευτές και τους υπόλοιπους φορείς να παρέμβουν χρησιμοποιώντας τις θεσμικές τους ιδιότητες για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ωστόσο, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ανακοίνωση, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

«Θεωρούσαμε ότι θα τους βρούμε αρωγούς και συμπαραστάτες στο αίτημά μας. Δυστυχώς, μόνο τον εμπαιγμό και την αδιαφορία εισπράξαμε», αναφέρεται σχετικά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey