Διαγωνισμός βράβευσης εθελοντικών ομάδων

28/03/2013 - 17:03

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι μη κυβερνητικές οργανώσεις και οι οργανωμένες ομάδες δράσης πολιτώ, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Νησίδων Ποιότητας 2013».

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι μη κυβερνητικές οργανώσεις και οι οργανωμένες ομάδες δράσης πολιτών, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Νησίδων Ποιότητας 2013».

Στόχος του Διαγωνισμού, που οργανώνουν η «Κίνηση Πολιτών για μια Ανοικτή Κοινωνία» και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, είναι να βραβευτούν ομάδες που δεν είναι ευρύτερα γνωστές, αλλά προσφέρουν σημαντικό εθελοντικό έργο και αποτελούν παράδειγμα για τη νέα γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Ορέττα Σταυροπούλου στο τηλέφωνο 210 7220063, στην ιστοσελίδα www.kinisipoliton.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey