Το κύμα βοήθειας από Δήμο Λέσβου και Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας βορείου Αιγαίου, έφυγε για τους πυρόπληκτους της Αττικής

200 κιβώτια φάρμακα και τρόφιμα

31/07/2018 - 16:27

Περίπου 200 κιβώτια με φάρμακα και τρόφιμα γέμισαν χάριν της αγάπης και της ανθρωπιάς των κατοίκων του Δήμου Λέσβου και εστάλησαν χθες, προκειμένου να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας στην Αττική που οι πυρκαγιές ξεκλήρισαν τις ζωές τους. Παράλληλα, στο κύμα αλληλεγγύης που ξεκίνησε από τη Λέσβο, συμμετείχε και η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, προσφέροντας χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό «Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος».

 

«Για άλλη μια φορά, όλοι μαζί Δήμος και πολίτες, αποδεικνύουμε ότι πολιτισμός είναι πάνω απ' όλα αλληλεγγύη», σημείωσε στην ανακοίνωσή της η εκτελούσα χρέη δημάρχου Αναστασία Αντωνέλλη καταλήγοντας με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέδραμαν προκειμένου αποτελεσματικά και άμεσα να αποσταλεί η βοήθεια.

 

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας

Από την πλευρά της η Ένωση  Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη όλων για την τραγωδία που έπληξε τη χώρα μας με την καταστροφική πυρκαγιά της 23/7/2018 στην Ανατολική Αττική, ενημερώνοντας για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης να καταθέσει το συμβολικό ποσό των 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του «Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος», ως ελάχιστη ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια, μετά τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι δομές φιλοξενίας του και στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή των παιδιών στο «σπίτι» τους.

«Είναι αδιανόητο σε καιρό ειρήνης, σε ένα μόνο απόγευμα, να χάνονται τόσες ζωές. Ευχόμαστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή ως χώρα και ως κοινωνία να οργανωθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες καταστροφές. Το οφείλουμε στη μνήμη των νεκρών», σημείωσαν οι Αστυνομικοί στην ανακοίνωσή τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey