Προειδοποίηση Δήμου Λέσβου για τις προεκλογικές αφίσες

Ο ρυπαίνων… καθαιρείται

17/04/2014 - 14:57

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λέσβου απευθύνει έκκληση στους υποψηφίους να τοποθετούν αφίσες μόνο στα σημεία που προβλέπονται για τη συγκεκριμένη χρήση.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λέσβου απευθύνει έκκληση στους υποψηφίους να τοποθετούν αφίσες μόνο στα σημεία που προβλέπονται για τη συγκεκριμένη χρήση, ενώ ταυτοχρόνως τους προειδοποιεί πως θα απομακρύνεται κάθε αφίσα που αναρτάται σ' άλλο χώρο, ώστε να προστατευθεί το περιβάλλον του νησιού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τα πολιτικά κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες των αυτοδιοικητικών εκλογών του πρώτου και δεύτερου βαθμού, «επιτρέπεται να αφισοκολλούν μόνο επί των καθορισμένων δημοτικών ταμπλό και πουθενά αλλού, αλλιώς η υπηρεσία καθαριότητας θα αφαιρεί όλων των ειδών τις σχετικές διαφημίσεις προεκλογικού χαρακτήρα, εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία και τις λοιπές προβλέψεις της».

Συνιστάται μάλιστα στα κόμματα και τους υποψήφιους συνδυασμούς, για τη διευκόλυνσή τους, να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου, όπου μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για το πού επιτρέπεται η αφισοκόλληση.

«Η πόλη της Μυτιλήνης, οι κωμοπόλεις και τα χωριά μας πρέπει και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να έχουν ανθρώπινη όψη και να παραμείνουν καθαρά. Και όλοι έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το περιβάλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey