Διακομιδή τραυματισμένης από το Πλωμάρι στο Νοσοκομείο, με βαθιά τραύματα μετά από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτο σκύλο

«Την έφαγε»… σκύλος!

19/02/2014 - 15:18

Τα χειρότερα πρόλαβαν χτες οι γιατροί του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την κάτοικο Πλωμαρίου που μεταφέρθηκε επειγόντως από το Κέντρο Υγείας της περιοχής στο Βοστάνειο, τραυματισμένη άσχημα από δάγκωμα σκυλιού στο πόδι και το χέρι της.

Τα χειρότερα πρόλαβαν χτες οι γιατροί του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την κάτοικο Πλωμαρίου που μεταφέρθηκε επειγόντως από το Κέντρο Υγείας της περιοχής στο Βοστάνειο, τραυματισμένη άσχημα από δάγκωμα σκυλιού στο πόδι και το χέρι της.

Με το θύμα δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, καθώς βρισκόταν στο χειρουργείο επί ώρες.

Ο κίνδυνος πάντως για την υγεία της 40χρονης κατοίκου Πλωμαρίου με καταγωγή από τη Νορβηγία αποσοβήθηκε, ενώ επρόκειτο να παραμείνει στο Νοσοκομείο.

Η ίδια δήλωσε στους γιατρούς ότι το σκυλί που τη δάγκωσε με μανία, είναι αδέσποτο. Ωστόσο, σύμφωνα με τους κατοίκους του Πλωμαρίου που πληροφορήθηκαν το συμβάν, το σκυλί ανήκει σε ιδιοκτήτη γνωστό στην περιοχή, που το έχει παραμελήσει.

Η διακομιδή
Η 40χρονη κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου χτες λίγο μετά τις 8 το πρωί. Οι γιατροί, ωστόσο, διαπίστωσαν βαθιά τραύματα και ότι απαιτούνταν άμεσα να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν χειρουργικά οι πληγές στο πόδι και το χέρι της. Έτσι η 40χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι η 40χρονη είχε ξαναδεχτεί επίθεση από σκύλο πριν από έξι μήνες, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Υγείας, η επίθεση στη γυναίκα έγινε αρκετά νωρίς το πρωί. Η ίδια συνηθίζει να αθλείται και κάνει πεζοπορία ή τρέξιμο καθημερινά από το Πλωμάρι έως τη Μελίντα. Κατά τη διαδρομή αυτή, «έξω από κάποιο κτήμα, το σκυλί επιτέθηκε άγρια στη Σ.. Το γνωρίζουμε, το έχει παρατημένο ο ιδιοκτήτης του, δεν είναι αδέσποτο», τόνισαν κάτοικοι της περιοχής στο «Ε».

Εν τούτοις, η 40χρονη δήλωσε στους γιατρούς του Βοστανείου ότι δε γνώριζε το σκυλί.
Την οργή της για την κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά και τα σκυλιά που παρατούν οι ιδιοκτήτες τους, εξέφρασε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, Νέντα Καμπάνη. «Θα ετοιμάσουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και θα διαμαρτυρηθούμε στο Δήμο.

Πρέπει να εξεταστούν όλα τα σκυλιά και αν κάποια είναι μολυσμένα, θα προτείνουμε να τους κάνουν ευθανασία. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τους τουρίστες και τους επισκέπτες από την Αθήνα που έρχονται και παρατάνε τα σκυλιά τους. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα», δήλωσε στο «Ε» η κ. Καμπάνη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey