Από σύσκεψη σε σύσκεψη για τους μετανάστες…

26/04/2013 - 22:37

Σε προγραμματισμό νέας σύσκεψης κατέληξε χτες η σύσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των αστυνομικών και λιμενικών αρχών.

Σε προγραμματισμό νέας σύσκεψης κατέληξε χτες η σύσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των αστυνομικών και λιμενικών αρχών.

Για να γίνει αυτή, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, έστειλε επιστολή στο γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Σπιλάνη, ο οποίος ως κυβερνητικός εκπρόσωπος θα πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό καλώντας και τους βουλευτές του νησιού, τους εκπροσώπους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και Νήσων, της αυτοδιοίκησης, των αστυνομικών αρχών και των υπόλοιπων αρμόδιων φορέων.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη χτεσινή συνεδρίαση διατυπώθηκαν οι προβληματισμοί για την εκρηκτική διάσταση που λαμβάνει το ζήτημα στο νησί και αποφασίστηκε πως απαιτείται πλέον η καθοριστική παρέμβαση της κυβέρνησης - η οποία είναι και η αρμόδια για το θέμα - για να εξευρεθεί επιτέλους ουσιαστική λύση.

Θα ήταν παράλειψη να μην πούμε ότι η χτεσινή συνάντηση έγινε κατόπιν επιστολής των επικεφαλής των περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», «Οικολογικός Άνεμος» και «Αλλαγή Πορείας», Βασίλη Τεντόμα, Μιχάλη Μπάκα και Γιώργου Πάλλη αντίστοιχα.

Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του κ. Γιακαλή και τη συμμετοχή του δημάρχου Λέσβου, Δημήτριου Βουνάτσου, του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννη Βατού, των περιφερειακών συμβούλων Βασίλη Τεντόμα και Μιχάλη Μπάκα, του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Πάλλη, του αστυνομικού διευθυντή Λέσβου, Δημήτρη Κουρσουμπά, του λιμενάρχη Λέσβου, Μανώλη Βόμβα, του προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Γιάννη Σαμιώτη, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Περικλή Αντωνίου, και εκπροσώπων εθελοντικών οργανώσεων του νησιού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey