Ασέλγησε σε βάρος οικιακής βοηθού, με το περίστροφο στο χέρι

80χρονα καμώματα…

08/03/2013 - 15:50

Θύμα ασελγών χειρονομιών από την πρώτη μέρα εργασίας έπεσε 50χρονη Αλβανίδα που πήγε να δουλέψει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι 80χρονου, που μένει μόνος του κοντά στο Χάλικα.

Θύμα ασελγών χειρονομιών από την πρώτη μέρα εργασίας έπεσε 50χρονη Αλβανίδα που πήγε να δουλέψει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι 80χρονου, που μένει μόνος του κοντά στο Χάλικα.

Η 50χρονη, που μένει νόμιμα στη χώρα πάνω από 20 χρόνια και έχει οικογένεια και παιδιά, βρέθηκε στο σπίτι του ηλικιωμένου για να εργαστεί. Η συνεργασία τους ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 5 του μηνός και το βράδυ της ίδιας κιόλας μέρας ο 80χρονος, με την απειλή περιστρόφου, δεν άφηνε την οικιακή βοηθό να φύγει από το σπίτι.


Σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, ο ηλικιωμένος την κράτησε παρά τη θέλησή της έως τις 3 τα χαράματα, θωπεύοντάς την κατά διαστήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σημειώνεται ότι απόπειρα βιασμού δεν υπήρξε, ενώ η γυναίκα κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να απομακρυνθεί όταν ο ηλικιωμένος αποκοιμήθηκε.


Η καταγγελία της 50χρονης έγινε την Τετάρτη 6 Μαρτίου και η σύλληψη του 80χρονου μία ημέρα αργότερα, δηλαδή χτες Πέμπτη.


Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, παράνομης βίας και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Όσον αφορά στο τελευταίο αδίκημα, πρέπει να πούμε ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 80χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο διαμετρήματος 32 χιλιοστών και δύο φυσίγγια των εννέα χιλιοστών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey