Ιστορίες της Ιγγλετερίας

01/07/2012 - 05:56
Η υπόθεση που συνετάραξε προεκλογικά την Λεσβιακή Κοινωνία απέκτησε διεθνές ενδιαφέρον.
Η υπόθεση που συνετάραξε προεκλογικά την Λεσβιακή Κοινωνία απέκτησε διεθνές ενδιαφέρον. Πληροφορίες θέλουν να επαναφέρεται στην ενεργό δραστηριότητα κατόπιν ενεργειών του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί, ο επιθεωρητής Κλουζώ, διά να διελευκάνει το μυστήριο που καλύπτει το θέμα της αποστολής χιλιάδων επιστολών με την κάρτα του νομάρχη Παύλου Βογιατζή και σταυρωμένα ψηφοδέλτια στο όνομα του Γιάννη Γιαννέλη.
Ο Παύλος ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός ο αποστολέας, ο Γιάννης δεν ανέλαβε την ευθύνη , τότε ποιος είναι ο αποστολέας;

Σοκολάτα με ονοματεπώνυμο έχουμε, τη γνωστή Lila Pause. Ρεζιλίκια με ονοματεπώνυμο δεν έχουμε ακόμη, εκτός και αν καρποφορήσει η έρευνα του γνωστού επιθεωρητή!

Έρευνα πάντως σοβαρή που αποδίδει ήδη καρπούς, αφορά την υβριδική μορφή πολίτη με γονίδια κρότωνος και χαμαιλέοντος. Υβρίδια του είδους έχουν ανακαλυφθεί σε πάμπολλες υπηρεσίες και δημόσιους οργανισμούς και μελετάται η συμβολή των στην μετεκλογική «ευρυθμία» της Δημόσιας Διοίκησης και την στελέχωση των υπηρεσιών!

Υβρίδια τέτοια υπήρχαν και στις πρωτόγονες φυλές των Νήσων του Ειρηνικού στο αρχιπέλαγος της Πολιχνιτονησίας. Οι Θρύλοι της φυλής του νησιού μιλούν για τον ανθυποφύλαρχο Παπά Τουχά, ο οποίος διατήρησε το αξίωμά του επί φυλαρχίας πολλών φυλάρχων από διαφορετικές φάρες, ομνύοντας πίστη, εκτός από την διαρκή πίστη στον εαυτό του και στα συμφέροντα του, και σε κάθε φύλαρχο που κατελάμβανε την αρχηγία της φυλής. Κάθε φορά διά τον Παπα Τουχά ο εκπεσών υπήρξε ανίκανος και φαύλος και ο νικητής ελπιδοφόρος και πρωτοποριακός, του οποίου τα οράματα και τις διαχρονικές αρετές ενστερνίζεται και θα παλέψει για αυτά! Αν στους αναγνώστες κάτι ή κάποιους θυμίζουν τα παραπάνω, είναι διότι οι ανθρώπινες κοινωνίες από το Αιγαίον μέχρι τον Ειρηνικό και από τον πρωτογονισμό μέχρι την εποχή της πληροφορικής δεν έμμειναν ποτέ από λαμόγια.

Ενθυμήθην και δυο κανόνες, έναν της Βιολογίας και έναν της Κοινωνιολογίας.
Ο κανών της Βιολογίας λέει: «Όπου υπάρχει κάτι που τρώγεται, υπάρχει και αυτό που θα το φάει!»
Ο κανών της Κοινωνιολογίας λέει: «Όπου υπάρχει κάποιος ευκολόπιστος, υπάρχει και αυτός που θα τον ξεγελάσει!»

Φτηνό και ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό είναι τα STAGE και τίποτα παραπάνω. Τα περί εργασιακής εμπειρίας είναι κουροφέξαλα. Διότι σε υπηρεσίες του Δημοσίου με τρομακτικό έλλειμμα στις οργανικές θέσεις των μονίμων υπαλλήλων, οι του STAGE καλύπτουν οργανικά κενά. Κάποιοι δε, συνεχίζουν να «αποκτούν» εμπειρία για πάνω από τέσσερα χρόνια! Ποιος από τους μόνιμους με εμπειρία θα δείξει τι και πώς, στον υποτιθέμενα εκπαιδευόμενο για τέσσερα ανασφάλιστα και κακοπληρωμένα χρόνια; Στο δε ιδιωτικό τομέα, καταστρατηγούνται τόσο τα ωράρια όσο και το αντικείμενο της απασχόλησης. Μέχρι και baby sitting υποχρεούνται να κάνουν. Αυτά διά να μην ισχύσει και για σας αγαπητοί αναγνώστες ο κανών της Κοινωνιολογίας!

Στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (ΕΣΥΕ) πρέπει να απονεμηθεί το βραβείον του βαρόνου Μινχάουζεν. Τα τερατώδη ψέματα του μυθοπλάστη βαρόνου τα έχει ξεπεράσει ποιοτικά η ΕΣΥΕ, μεταβάλλοντας το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος και άλλα τινά μεγέθη της οικονομίας της χώρας ανάλογα με τας «περιστάσεις», ώστε στην Ιγγλετέρια και άλλες χώρες κατοικούμενες από κουτόφραγκους να μας θεωρούν παραμυθατζήδες και αναξιόπιστους.

Ελλάς το μεγαλείον σου σταματημό δεν έχει!

Γ.Ζ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey