Ιστορίες της Ιγγλετέριας

01/07/2012 - 05:56
Λοιπόν, κυρίες και κύριοι. Καθώς ανέβαζα νερό από το πηγάδι με τον κουβά, βρίσκω μέσα στον κουβά ένα ασχημούλικο βατραχάκι.
Λοιπόν, κυρίες και κύριοι. Καθώς ανέβαζα νερό από το πηγάδι με τον κουβά, βρίσκω μέσα στον κουβά ένα ασχημούλικο βατραχάκι. Έκανα να το ρίξω πίσω στο πηγάδι, αλλά αυτό μου μίλησε με ανθρώπινη φωνή και μου είπε.
«Καλέ μου υπουργέ, σε θερμοπαρακαλώ, μη με ρίξεις πίσω στο πηγάδι. Δεν είμαι ένα συνηθισμένο βατραχάκι άλλα μια μαγεμένη κόρη. Αν με φιλήσεις με πάθος, θα λυθούν τα μάγια και θα σε ψηφίζω μέχρι που θα ζω.»
Μόλις λοιπόν φίλησα το βατραχάκι, αυτό μεταμορφώθηκε σε μια ωραία κόρη, που δυστυχώς δε φορούσε τα ρούχα της γιατί και το βατραχάκι γυμνό ήταν. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όχι αυτές οι συκοφαντίες που λέει η μάνα της ότι την αποπλάνησα την παιδίσκη!
Τα παραπάνω αποκαλυπτικά που πρώτη η στήλη παρουσιάζει, αποτελούν μέρος των όσων κατέθεσε ο Α. Παυλίδης στη Βουλή.
Κατόπιν αυτής της ειλικρινούς και σαφούς εξηγήσεως δεν πιστεύομεν ότι θα βρεθεί έστω και εις βουλευτής που θα ψηφίσει την παραπομπή του υπουργού!

Και βατραχάκια φιλάμε, αρκεί να μη γίνουν εκλογές!

Αν υπηρετείς στο ΙΚΑ της Άνω Κωλοπετινίτσας ως ιατρός, λαμβάνεις τρία μόρια για κάθε χρόνο υπηρεσίας, αν όμως εργάζεσαι στο «Ωνάσειο» ή στον Ευαγγελισμό, λαμβάνεις ένα μόριο για κάθε χρόνο υπηρεσίας! Αυτά λέει επακριβώς το Π.Δ. για τις προσλήψεις των γιατρών στο ΙΚΑ. Αν αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό, τότε τι είναι;

Φίλος της στήλης με βεβαιότητα με πληροφόρησε ότι αντισυνταγματικόν είναι να σταλεί ο φάκελος με τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου, που εμπλέκονται και υπουργοί, στη Βουλή.

Σιγά-σιγά η στήλη αρχίζει να κατανοεί και το Σύνταγμα! Να που υπάρχουν και συνταγματικά σκάνδαλα!

Η πρώτη του Μάη δεν είναι αργία, αλλά απεργία, καλοί μου φίλοι. Όσοι εκ των ιατρών του ΙΚΑ Μυτιλήνης θελήσουν να απεργήσουν είναι και προσωπικό ασφαλείας, σύμφωνα με άγραφο νόμο που χρονολογείται από αναλήψεως της διευθύνσεως από τον Π. Βαμβουρέλλη!

Και επί ΠΑΣΟΚ υπήρξαν σκάνδαλα αλλά (προσέξτε το αλλά) περιστασιακά, είπεν ο Γ. Ανδρέου Παπανδρέου! Οποία τεραστία διαφορά! Τελικώς, φαίνεται ότι το θέμα είναι η ασυνέχεια και οι περιστάσεις. Ενθυλακώνεις παρανόμως ένα ευρώ κάθε ημέραν ή 30 κάθε πρώτη του μηνός; Το πρώτον είναι συνεχές, άρα καταδικαστέον. Το δεύτερον, που είναι περιστασιακόν, μου φαίνεται ότι αν δεν επιτρέπεται ανοικτά, πάει για συγχώρεση. Κατόπιν αυτής της αποκαλυπτικής δηλώσεως, η στήλη ανακοινώνει ότι αναζητεί καλλίπυγον νεαράν γυνή, σύζυγον πολίτου που συμφωνεί με την ανωτέρω δήλωση, διά περιστασιακάς απιστίας με τη βεβαιότητα ότι θα συγχωρεθούν!

Διά επικοινωνίαν, xenopidima@kaimetineuxisas

Αναμένοντας τις πρώτες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, μελέτησα το εμπεριστατωμένο και πλήρως τεκμηριωμένο πόνημα «Ο Αντισταλινισμός - μια παιδική αρρώστια του αντικομμουνισμού». Στο τέλος της μελέτης, μου είχε φύγει και η όρεξη για π….α , πόσον μάλλον διά ξενοπ….α!

Την πρώτη του Μάη απεργώ!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey