Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα των κατοίκων του χωριού

Κλείστε τη Μόρια [Vid]

03/08/2020 - 16:54 Ενημερώθηκε 07/09/2020 - 12:09

Την αντίθεσή τους σε κάθε είδους επέκταση αλλά και διατήρηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) της Μόριας εξέφρασαν στην πρόσφατη συνέλευσή τους οι κάτοικοι του χωριού με αφορμή τη συνάντηση εκπροσώπων του υπουργείο μετανάστευσης με ιδιοκτήτες οικοπέδων όμορων του ΚΥΤ.

Ο πρόεδρος του χωριού, Ιωάννης Μαστρογιάννης, μιλώντας στο «Εμπρός» είπε ότι οι κάτοικοι είναι αντίθετοι σε κάθε επέκταση και πως αυτό που θέλουν είναι το οριστικό κλείσιμο του κέντρου με την σταδιακή αποσυμφόρηση η οποία έχει ξεκινήσει. Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ανησυχία έχει προκαλέσει ότι μερικοί από τους ιδιοκτήτες των ακινήτων στους οποίους έγινε πρόταση για ενοικίαση των ιδιοκτησιών τους βρήκαν δελεαστικές τις προτάσεις τις οποίες σκέφτονται να δεχτούν, αν προχωρήσει αυτό το σχέδιο η κυβέρνηση.

Ο κ. Μαστρογιάννης σχολίασε στην κάμερα του «Εμπρός»  και την ίδρυση μονάδας υγείας για τον πληθυσμό τον μεταναστών. Ο ίδιος επισήμανε ότι υπάρχει χώρος στη περιοχή της Λάρσου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την φιλοξενία της μονάδας υγείας η οποία θα δύναται να εξυπηρετεί παράλληλα και κατοίκους των τριγύρω περιοχών.

Ας ακούσουμε τις δηλώσεις του:

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey