«Τρελή» πορεία για την Μυτιληνιά ομάδα

Τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα για το 2ο ΕΠΑΛ

28/05/2022 - 20:00

Την τέταρτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου κατέκτησε το 2ο ΕΠΑΛ, καταγράφοντας μια «τρελή» πορεία. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχοντας στον τιμόνι τον μαθηματικό-προπονητή Δημήτρη Πολυζώνη έφτασε στο final four της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. 

Το 2ο ΕΠΑΛ αρχικά κατέκτησε το πρωτάθλημα στο νομό Λέσβου κερδίζοντας το ΕΠΑΛ Μύρινας 2-1, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο Αιγαίο, ξεπερνώντας τα εμπόδια του 1ου ΕΠΑΛ Βροντάδου και του ΓΕΛ Σορώνης Ρόδου, επικρατώντας με το ίδιο σκορ 2-0.  

Επίσης, νίκησε και τον πρωταθλητή Αττικής, το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στα πέναλτι 5-3, με την κανονική διάρκεια 1-1, ενώ εξασφάλισε την παρουσία του στο final four παρά την ήττα με 3-1 από το 2ο ΕΠΑΛ Μεγάρων, παίρνοντας την θέση της Κύπρου που δεν δήλωσε συμμετοχή. 

Στα ημιτελικά μετά από απίστευτη ταλαιπωρία με τις αλλαγές δρομολογίων και ένα ταξίδι με αρκετά μποφόρ λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, η ομάδα της Μυτιλήνης η οποία έφτασε στο γήπεδο με 2 ώρες καθυστέρηση, γνώρισε βαριά ήττα 7-0 από το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης που αναδείχθηκε πρωταθλητής κερδίζοντας στον τελικό το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας 1-0. Στον μικρό τελικό το 2ο ΕΠΑΛ ηττήθηκε ξανά 2-1 από το 2ο ΕΠΑΛ Μεγάρων ολοκληρώνοντας έτσι το «μαγικό» του ταξίδι. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey