Πιθανότατα ο μοναδικός υποψήφιος

O Σταύρος Ψαρόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ

31/10/2020 - 11:06

Όπως διέρρευσε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, 25 ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ, υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος. Ο Σταύρος Ψαρόπουλος είναι 69 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός (δάσκαλος) και έχει τρία παιδιά.

Είναι κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και εκλέγεται ανελλιπώς στην προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου από το 1989 μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 31 χρόνια!

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει τρεις θητείες. Στην διοίκηση του Σωτήρη Αλημίση που εξελέγη το 1997, στη διοίκηση Γκιρτζίκη από το 2014 και στη διοίκηση Γραμμένου από το 2017.

Ως σύμβουλος της ΕΠΟ έχει περάσει από διάφορα πόστα, όπως την τεχνική επιτροπή (υπεύθυνος Εθνικών ομάδων), πρόεδρος της Δ’ Εθνικής και σήμερα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων (Κύπελλο Ελλάδος κλπ).

Έχει παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες του νησιού του (Α.Σ. Μυτιλήνης, Απόλλων Μυτιλήνης και Αιολικός) φτάνοντας να αγωνιστεί ως τη Β’ Εθνική.

Έχει διατελέσει και προπονητής, αλλά και πρόεδρος σε σωματεία της Λέσβου.

Έχει θητεύσει επίσης διοικητής του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης ενώ πέρα από κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. έχει ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Αντινομάρχης για μια 8ετία.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος πιθανότατα θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και αναμένεται να τύχει της στήριξης της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey