Για 12η φορά στη Μυτιλήνη

Διεθνές Τουρνουά Τένις MYTILENE CUP

18/09/2021 - 18:00 Ενημερώθηκε 18/09/2021 - 19:01

Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Τουρνουά Τένις MYTILENE CUP.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Β. Αιγαίου θα έχει διάρκεια μια εβδομάδα και συγκεκριμένα έως το επόμενο Σάββατο 25/9 με τους τελικούς.

Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά Τένις COSMOTE MYTILENE JUNIOR CUP U18, με συμμετοχές 90 και πλέον αθλητών κάτω των 18 ετών από 20 χώρες, οι περισσότεροι στελέχη εθνικών ομάδων, καθώς και η Εθνική μας ομάδα.

Οι αγώνες θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις, στην Νεάπολη Μυτιλήνης, εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ στην Έδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου που συνδιοργανώνει το τουρνουά, με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης, υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation.

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή θα ξεκινήσουν οι αγώνες προκριματικών και την Δευτέρα 20/9 θα ξεκινήσουν οι αγώνες του Κυρίως Ταμπλό.

Το Διεθνές Τουρνουά Τένις που γίνεται για 12η φορά στην πόλη της Μυτιλήνης, αποτελεί ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός, που δίνει μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην τοπική κοινωνία. Η από κοινού προσπάθεια που καταβάλει, εδώ και πολλά χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης, έχει σαν στόχο την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού, την τουριστική προβολή, την οικονομική τόνωση του νησιού μας και τέλος την παραμονή της Μυτιλήνης εντός του Διεθνούς αθλητικού χάρτη, με την τέλεση αγώνων υψηλού επίπεδου, παρακάμπτοντας τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας.

Το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης θα μπορεί να προμηθευτεί τις προσκλήσεις εντελώς δωρεάν, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ, απογευματινές ώρες, από το φαρμακείο Βαλτά και από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Προδρόμου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey