Η ΠΑΕ δεν παίρνει αψήφιστα το προβληματικό ξεκίνημα της ομάδας και ψάχνει ενίσχυση. Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο προσκήνιο!

Μήνυμα… ελήφθη!

26/08/2015 - 16:57

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της Καλλονής στην πρεμιέρα και ο προβληματισμός που άφησε πίσω της η ήττα από τον Ηρακλή, φαίνεται πως δεν πέρασε στα «ψιλά» από τη διοίκηση της ομάδας.

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της Καλλονής στην πρεμιέρα και ο προβληματισμός που άφησε πίσω της η ήττα από τον Ηρακλή, φαίνεται πως δεν πέρασε στα «ψιλά» από τη διοίκηση της ομάδας.

Από το ρεπορτάζ λοιπόν προκύπτει από χθες έντονη κινητικότητα στην ΠΑΕ στην κατεύθυνση της σημαντικής ενίσχυσης έστω και στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου με έναν ενδεχομένως και δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά μεσοεπιθετικά.

Το όνομα που «ιντριγκάρει» είναι εκείνο του Δημήτρη Παπαδόπουλου, του πολύπειρου επιθετικού που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και ακύρωσε πρόσφατα τη συμφωνία του με την τουρκική Καρσιγιακά.

Ωστόσο πληροφορίες θέλουν την Καλλονή να κινείται ακόμα και για μεσοεπιθετικό με τον Κολομβιανό Χόναταν Άλβαρες!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Αθηνών ο 34χρονος Δημήτρης Παπαδόπουλος που έκανε τεράστια καριέρα στην Ελλάδα φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες του Παναθηναϊκού, κατακτώντας μάλιστα το «νταμπλ» το 2004 και του ΠΑΟΚ μέχρι πέρυσι, είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης να δώσει λύσεις στο γκολ…

Δεδομένη η απόκτηση επιθετικού
Η απόφαση για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή είναι ειλημμένη και θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι καινούργια.

Δηλαδή μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Καθώς οι Θαλής Θεοδωρίδης και Προκόπης Καρτάλης είχαν διαβλέψει την επιθετική… λειψυδρία στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους, όπου η Καλλονή δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως μέχρι και πριν από τη σέντρα της πρώτης αγωνιστικής της Super League η Καλλονή είχε… αγκαλιά τον Καϊκούτ της Κέρκυρας που κατέληξε τελικώς στη Β΄ Εθνική, αλλά τον έχασε την τελευταία στιγμή.

Άρα το θέμα «επιθετικός» ανεξάρτητα από την παρουσία του Μάρκοβιτς που είναι ο μοναδικός κλασικός φορ στη διάθεση του ρόστερ της ομάδας με εναλλακτική τον νεαρό Μπουρού, είναι υπαρκτό και… «ζωντανό» για την ΑΕΛΚ που κινείται πλέον για την απόκτηση του Παπαδόπουλου.

Περιμένει Παπαδόπουλο
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Καλλονή έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον έμπειρο επιθετικό που σημείωσε πέρυσι επτά γκολ σε 24 συμμετοχές με τον «δικέφαλο» του Βορρά και περιμένει την απάντησή του. Ωστόσο ο ελεύθερος Παπαδόπουλος, απασχολεί αναπόφευκτα και άλλες ομάδες της Super League, αλλά ούτε η Βέροια, ούτε και η πρώην ομάδα του, ο Πανθρακικός, δεν έχουν κινηθεί ως σήμερα αποφασιστικά για την εξασφάλιση της υπογραφής του.

Σενάριο για Άλβαρες!
Βέβαια μεταγραφικά σενάρια μπλέκουν το όνομα της Καλλονής και με ένα ακόμα όνομα που προέρχεται όπως και ο Ελλακόπουλος, από την Λατινική Αμερική. Ο Χόναταν Νικολάς Άλβαρες Λαγκοσορτέγα όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε το 1987 στο Μεντεγίν. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ενβιγάδο και συνέχισε σε Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία), Ντεπορτίβο Περέιρα, Ντεπορτίβο Ρίο Νέγρο, Αμέρικα Ντε Κάλι, Ντεπορτίβο Κάλι, Ατλέτικο Νασιονάλ, Ατλέτικο Ουίλα, Χούνιορ ντε Μπαρανκίγια Εκιδάδ και Όνσε Κάλδας.

Θεωρείται από τους ποιοτικούς και τεχνικούς ποδοσφαιριστές, στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Η Καλλονή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Κολομβιανό μέσο. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά κι από ομάδες του Περού.

Προτεραιότητα για τον «Γκάρα» είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, περισσότερο δε σε μία ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Το αν θα καταλήξουν στη Μυτιλήνη οι δύο εν λόγω παίκτες που εμπλέκονται πλέον στα ρεπορτάζ της Καλλονής, φυσικά δεν το γνωρίζει κανείς.

Ωστόσο και μόνο το γεγονός πως μετά την πρεμιέρα, πυροδοτήθηκαν ξανά τα μεταγραφικά σενάρια, δείχνει πως στην ΠΑΕ έχουν λάβει το μήνυμα της ήττας και κυρίως της μέτριας εμφάνισης κόντρα στον Ηρακλή και ψάχνονται σοβαρά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις είτε για αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο προσκήνιο, είτε για κάποιον ή κάποιους άλλους που δεν έχει γραφτεί τίποτα ως τώρα…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey