
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές των Αργοναυτών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄ και Β΄.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κολυμβητές των Αργοναυτών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄ και Β΄.
Ο σύλλογος έλαβε μέρος με τους παρακάτω κολυμβητές-τριες: Σαμαρά Παναγιώτη στα 50 και 100 ελεύθερο, Βουτσή Θεμιστοκλή στα 100 και 200 πρόσθιο και 200 μικτή, Δημούδα Ευστρατία στα 100 και 200 πρόσθιο και 200 μικτή, Δημούδα Αικατερίνη στα 50 και 100 ελεύθερο, Αναγνώστου Καλλίνικο στα 100 και 200 πρόσθιο και 200 μικτή, Ατσικπάση Ανδρόνικο στα 100 και 200 πεταλούδα, Παγώνη Ανδρέα στα 100 πεταλούδα, Σαμαρά Νίκο στα 400 και 1.500 ελεύθερο, Τελωνιάτη Χρήστο στα 100 και 200 ελεύθερο και Χατζέλλη Αναστασία στα 50 ύπτιο και 50 πρόσθιο.
Οι αθλητές πέτυχαν καλά πλασαρίσματα και καλές επιδόσεις. Ξεχώρισαν ο Βουτσής Θεμιστοκλής, που κατέλαβε την 5η θέση, η Δημούδα Ευστρατία που κατέκτησε την 5η θέση, ο Αναγνώστου την 7η θέση καθώς και οι Ατσικπάση, Παγώνη, Σαμαρά και Αναγνώστου που πήραν την 6η θέση στη σκυταλοδρομία στα 4x100 Μικτής Ομαδικής.
Ο προπονητής των παιδιών, Κώστας Σπυρέλλης, είναι εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών, από την άλλη όμως και αρκετά προβληματισμένος για το Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο δοκιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται σωστή προπόνηση. Ο ίδιος τονίζει:
«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, που σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι της κολύμβησης, που οι ελίτ αθλητές προπονούνται τουλάχιστον πέντε ώρες ημερησίως για 12 μήνες, κατάφεραν τέτοιες επιδόσεις. Είναι γνωστό πως οι κολυμβητές μας τα τελευταία τρία χρόνια, πραγματοποιούν ελλιπή προετοιμασία, αφού το κολυμβητήριο μας δοκιμάζεται κάθε χρόνο και παραμένει αρκετούς μήνες κλειστό. Για φέτος το κτίριο έκλεισε και πάλι για την ετήσια συντήρηση του. Άραγε θα παραμείνει κλειστό για ένα μήνα, για δύο μήνες ή και για πάντα; Όλοι γνωρίζουμε ότι εκκρεμεί και η απόφαση της Αποκεντρωμένης, που θέλει σφραγισμένο το κτίριο εφ’ όσον δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του. Οι διαβεβαιώσεις από το Δήμαρχο και τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς ότι θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να μη στερήσουν την άθληση από τόσα και τόσα παιδιά, παραμένουν για την ώρα απλά διαβεβαιώσεις. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως δεν κινείται τίποτα ή τουλάχιστον κινούνται όλα τόσο αργά. Απαιτείται να γίνουν άμεσα έργα συντήρησης του κτιρίου ή τουλάχιστον να δρομολογηθούν όλες οι ενέργειες μήπως και η κ. Καλογήρου επιτρέψει μια μικρή παράταση λειτουργίας του κτιρίου ώστε οι αθλητές να μη στερηθούν για αρκετό διάστημα τις προπονήσεις τους. Κύριοι άρχοντες του τόπου μας, φθάσαμε στο σημείο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, να σκεπτόμαστε την ιδιωτική πρωτοβουλία και την κατασκευή ενός ιδιωτικού κολυμβητηρίου σαν την πιο ιδανική λύση. Οποία κατάντια του δημοσίου βίου μας», καταλήγει ο κ. Σπυρέλλης.