Ακαδημίες Βόλεϊ

Camp με πλούσια οφέλη

09/07/2013 - 20:00

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο χώρο του βόλεϊ, είχαν τα παιδιά που στελεχώνουν τις Ακαδημίες στο νησί μας, πραγματοποιώντας κοινές προπονήσεις και δίνοντας αγωνιστικά τεστ την περασμένη εβδομάδα.

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο χώρο του βόλεϊ, είχαν τα παιδιά που στελεχώνουν τις Ακαδημίες στο νησί μας, πραγματοποιώντας κοινές προπονήσεις και δίνοντας αγωνιστικά τεστ την περασμένη εβδομάδα.

Το 1ο Camp Ακαδημιών Τμημάτων Υποδομής, το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, είχε πολλά οφέλη για τους αθλητές - τριες που απαρτίζουν το μελλοντικό κομμάτι του βόλεϊ στη Λέσβο, αφού οι προπονητές βάσει του προγράμματος που είχαν, διαπίστωσαν ότι τα παιδιά αυτά μπορούν -αν βοηθηθούν περισσότερο- να φθάσουν ακόμη πιο ψηλά και να αναγεννήσουν το άθλημα, το οποίο εδώ και χρόνια δεν περνά και τις καλύτερες του μέρες.

Προπόνηση και μαθήματα στους μικρούς

Μοναδική φυσικά εξαίρεση η άνοδος της Λήμνου στην Α2 στο νομό μας και από εκεί και πέρα η φιλότιμη προσπάθεια όλων όσοι αγαπούν το άθλημα και το υπηρετούν ώστε να το φθάσουν εκεί που του πρέπει. Στο Camp συμμετείχαν οι σύλλογοι του Παγγεραγωτικού, του Παπάδου Γέρας, του Ερμή και του Παγχιακού από τη γειτονική μας Χίο και πήραν μέρος παιδιά ηλικίας 6-13 ετών, αγόρια και κορίτσια από τις Ακαδημίες των παραπάνω συλλόγων, ενώ έγιναν κοινές προπονήσεις καθώς και αγώνες mini volei.

Όλες οι Ακαδημίες συμμετείχαν με 20 παιδιά, τα οποία προσκόμισαν αρκετές εμπειρίες από αυτά που διδάχθηκαν αλλά και από το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι προπονητές και ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ποζάρουν ικανοποιημένοι

Ο προπονητής της ακαδημίας του Παγχιακού, Παναγιώτης Νικήτας, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, επισήμανε τα εξής: «Χαρήκαμε που έστω και για λίγες μέρες μπορέσαμε και ήρθαμε στο νησί σας και παρακολουθήσαμε το Camp.

Τα παιδιά, πιστεύω ότι αποκόμισαν στοιχεία τα οποία θα τους φανούν χρήσιμα στη μελλοντική τους πορεία και τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες τα βοηθάνε να γίνουν καλοί αθλητές.

Θα χαρούμε αν το ίδιο συμβεί και στη Χίο, να έρθουν οι δικές σας οι Ακαδημίες και τα παιδιά να ξανακάνουν το ίδιο».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey