ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Το βάρος στην ενίσχυση

22/06/2013 - 00:22

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η διοίκηση του Αιολικού, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα, αλλά και οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Άλλωστε για αυτόν το λόγο οι επαφές και οι συζητήσεις με παίκτες εντός νησιού, ως επί το πλείστον μικρούς και ταλαντούχους, συνεχίζονται.

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει η διοίκηση του Αιολικού, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα, αλλά και οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Άλλωστε για αυτόν το λόγο οι επαφές και οι συζητήσεις με παίκτες εντός νησιού, ως επί το πλείστον μικρούς και ταλαντούχους, συνεχίζονται.

Στόχος είναι μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα το δυναμικό της ομάδας να είναι έτοιμο ώστε ο Θανάσης Δημητριάδης να μπορέσει να δουλέψει με τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα. Λέγεται ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που άφησαν καλές εντυπώσεις τη χρονιά που πέρασε στις ομάδες τους, βλέπουν με καλό μάτι την ένταξή τους και την προοπτική να αγωνιστούν σε ένα σύλλογο ο οποίος ασφαλώς θα έχει απαιτήσεις, αλλά θα είναι και για αυτούς ένα ακόμη σκαλοπάτι και να μπορέσουν να αναδειχθούν μελλοντικά. Μπορεί κάποια από αυτά τα ονόματα που παίζουν να είναι σοβαρά, όμως δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά για αυτονόητους λόγους. Ο Σταύρος Γρυπιώτης, πάντως, και οι συνεργάτες του αισιοδοξούν ότι θα πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Βέβαια, η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, από τη στιγμή κιόλας που και άλλες ομάδες έχουν θέσει υψηλούς στόχους και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Όραμα των ανθρώπων της ομάδας αποτελεί το να κάνουν ξανά δυνατό, απαιτητικό, ανταγωνιστικό και φιλόδοξο το «νέο Αιολικό», όπως τον χαρακτηρίζουν. Αυτός είναι ο στόχος, για αυτό και μπήκαν μπροστά στο εγχείρημα αυτό.

«Πάντα στην καρδιά μου...»
Από την άλλη, ο τέως προπονητής του Αιολικού, Φώτης Κοκκινέλλης, με δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες, τους συνεργάτες, τους Συνδέσμους Αθηνών και Μυτιλήνης, καθώς και τον κόσμο, για την κοινή τους - όπως χαρακτηριστικά τονίζει - πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως, άφησε και αιχμές για τον παραγκωνισμό του, αφού όπως είπε δε δέχθηκε πρόταση από τη νέα διοίκηση.

Αναλυτικά είπε:
«Με τη συμπλήρωση, τυπικά και ουσιαστικά, τριών σαιζόν στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές για την κοινή μας πορεία και προσπάθεια αυτά τα τρία χρόνια, που είχα την τιμή και τη χαρά να βρίσκομαι στο τιμόνι του Αιολικού.

Ως όφειλα, παρέμεινα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στη διάθεση της διοίκησης για συζητήσεις, πλην όμως θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο του Αιολικού ότι δε δέχθηκα καμμία απολύτως πρόταση ανανέωσης συνεργασίας.

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα τρία χρόνια δεν καταφέραμε να πετύχουμε το βασικό μας στόχο, η αίσθηση από τη συνεργασία μου με τον Αιολικό έχει σίγουρα θετικό πρόσημο, ειδικά τον πρώτο χρόνο, που καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα με όλους τους παίκτες από το νησί εκτός τριών περιπτώσεων, και να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο, με πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι σε ιστορικές ομάδες. Δυστυχώς, αυτή η προσπάθεια δε συνεχίστηκε και νομίζω ότι ήταν η κύρια αιτία τής μετέπειτα αποτυχίας της ομάδας.

Η δυνατότητα που μου δόθηκε να εργαστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας - βάσει ιστορίας, κόσμου και δυναμικής -, είναι από μόνη της ένα παράσημο, αλλά και παρακαταθήκη για την προσωπική μου συνέχεια.

Οι εξαιρέσεις ανθρώπων που ασχολήθηκαν με την ομάδα και που - ακούσια ή μη - προσπάθησαν να αμαυρώσουν την προσωπικότητα, την ιστορία και τη δυναμική της, δεν αρκούν για να αλλάξουν την εικόνα της.

Για λόγους αρχής δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία αντιπαράθεσης με κανέναν, παρ’ όλο που και κατηγορήθηκα, και λεφτά από συμφωνίες με όλους τους προέδρους που συνεργάστηκα έχασα, αφού έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το φοβερό κόσμο της ομάδας στην Αθήνα (ΣΦΑΑ) και στη Μυτιλήνη (ΣΦΑΜ), που πάντα στάθηκαν στο πλευρό μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές, αλλά και για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και να ξέρουν ότι θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Εύχομαι η επόμενη ημέρα να είναι η καλύτερη δυνατή για την ιστορική ομάδα του Αιολικού.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey