Επιστρέφει στον πάγκο ο Σερραίος τεχνικός, ο οποίος αποτελεί επιλογή της διοίκησης

Με «Δάσκαλο» στο τιμόνι!

19/06/2013 - 16:01

Ο Θανάσης Δημητριάδης, ο γνωστός σε όλους τους Λέσβιους φιλάθλους ως «Δάσκαλος», επιστρέφει στους πάγκους μετά από απόφαση της νέας διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου, Σταύρου Γρυπιώτη, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Θανάσης Δημητριάδης, ο γνωστός σε όλους τους Λέσβιους φιλάθλους ως «Δάσκαλος», επιστρέφει στους πάγκους μετά από απόφαση της νέας διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου, Σταύρου Γρυπιώτη, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Σερραίος τεχνικός που το όνομά του έγινε φημισμένο και ξακουστό τη δεκαετία τού ’80, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, για έβδομη φορά, σε μια χρονιά μεταβατική και κρίσιμη για το σύλλογο, που θα πρέπει να αναγεννηθεί πάλι μέσα από τις στάχτες και να μπορέσει να γίνει ξανά μεγάλος και τρανός στο Τοπικό Πρωτάθλημα.

Ο κ. Δημητριάδης αναλαμβάνει μια ομάδα χωρίς παίκτες και δελτία, μια ομάδα που θα ξεκινήσει να βάζει από την αρχή τις βάσεις. Γι’ αυτό προσδοκάται από τον προπονητή να κτίσει, στην ουσία, την επόμενη ομάδα του Αιολικού. Η συνεργασία, ως εκ τούτου, με τους υπόλοιπους θα πρέπει να είναι πολύ καλή και συστηματική.

Η διοίκηση με μια λιτή ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο για την ανάληψη των καθηκόντων του πάγκου από το Δημητριάδη. Ωστόσο, φαίνεται ότι ξέχασε τουλάχιστον να ευχαριστήσει τον τέως προπονητή, Φώτη Κοκκινέλλη, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους υποψήφιους να αναλάβουν, αποδεικνύοντας και αυτός με τη σειρά του την αγάπη για την ομάδα, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή χρονιά που βίωσε, τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες, τη χρονιά που πέρασε και στιγμάτισε τον Αιολικό με τον υποβιβασμό.

Ο Αιολικός κάνει νέο ξεκίνημα με στόχο και όραμα να επανδρωθεί, με το χρόνο όμως να πιέζει τη στιγμή που ομάδες από το Τοπικό ήδη ενισχύονται σημαντικά και επιβάλλεται από τους διοικούντες να τρέξουν τα μεταγραφικά θέματα ώστε να μη βρουν κλειστές πόρτες.

«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»
«Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το μεγαλείο που λέγεται Αιολικός και θέλω να φανώ αντάξιος της ιστορίας του. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στην αγαπημένη μου ομάδα και όλοι μαζί θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να φτιάξουμε από την αρχή την ομάδα. Στη διοίκηση ο σύλλογος έχει την πολυτέλεια να έχει εξαίρετους ανθρώπους, παλιούς γνώριμους στον κόσμο του νησιού, και αυτό τον κάνει ακόμη πιο δυνατό», είπε χθες το μεσημέρι στο «Ε» ο Θανάσης Δημητριάδης.

Τέλος, η διοίκηση συγχαίρει την ΑΕΛΚ για την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της και της εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό Πρωτάθλημα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey