Καν’ το… ξανά!

15/05/2013 - 16:18

Ίσως το πιο καθοριστικό και κρίσιμο παιχνίδι έως τώρα. Παιχνίδι ανόδου, αγώνας ιστορίας για την εκπρόσωπό μας ΑΕΛΚ στην υπερπροσπάθεια που κάνει να ανέβει απ’ ευθείας στα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Και για να γίνει αυτό, ο δρόμος περνά σήμερα μέσα από τις Σέρρες.

Ίσως το πιο καθοριστικό και κρίσιμο παιχνίδι έως τώρα. Παιχνίδι ανόδου, αγώνας ιστορίας για την εκπρόσωπό μας ΑΕΛΚ στην υπερπροσπάθεια που κάνει να ανέβει απ’ ευθείας στα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Και για να γίνει αυτό, ο δρόμος περνά σήμερα μέσα από τις Σέρρες.

Αναμφίβολα η πιο δύσκολη αποστολή των παικτών της Καλλονής αυτή με τους Βορειοελλαδίτες, αλλά από δυσκολίες όλοι τους έχουν συνηθίσει. Άλλωστε σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, οι παίκτες του Τεννέ στήθηκαν υπέροχα, πήραν βαθμούς και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει το τελευταίο του χαρτί όσο αφορά στη θέση στην τετράδα των πλέι-οφ.

Με τυχόν νίκη, η άνοδος θα απέχει μόλις λίγα εκατοστά, αλλά και η ισοπαλία θα κρατήσει την ομάδα ζεστή και μέσα στο παιχνίδι· ανάλογα φυσικά και με το τι θα πράξουν οι αντίπαλοί της που θεωρητικά έχουν πιο εύκολο έργο, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό που παίζουν μακριά από τα γήπεδά τους, με Απόλλωνα Σμ. και Ηρακλή Ψ. αντίστοιχα.

Αρκετά είναι τα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν τη σημερινή αναμέτρηση, όπως η καλή ή κακή μέρα που θα βρεθεί η ομάδα, η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, ο αντίπαλος και η αγωνιστική εικόνα που θα επιδείξει, καθώς και ο τρόπος για την περιοχή των αντιπάλων, η δύναμη, το πάθος. Και φυσικά η τύχη, που στο ποδόσφαιρο πάντα χρειάζεται. Αν από όλα αυτά οι παίκτες της Καλλονής έχουν σύμμαχο τα μισά, τότε θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος τους και να χαμογελάσουν πλατιά.

Άλλωστε με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου η Καλλονή έχει μια μικρή παράδοση με νίκες, πέρυσι 3-2 και εντός στον α΄ γύρο με 1-0. Συν τοις άλλοις, παραμένει αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια. Αυτό όμως δε θα σημαίνει τίποτα, αν δεν καταβληθεί η απαραίτητη προσπάθεια. Και στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλύτερα ότι τα πάντα μπορεί να κριθούν απόψε.

Αγωνιστικά ο Τεννές δεν έχει προβλήματα, εκτός του τραυματία Γκονζάλες και του ανέτοιμου Καζάκη. Ο Μανούσος μπορεί με την Καλλιθέα να συμπλήρωσε κάρτες, όμως θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής, με την Αναγέννηση Επανομής.

Το σημερινό παιχνίδι αρχίζει στις 17:00

Πρόγραμμα
Εμβόλιμη Αγωνιστική
Αναγέννηση Επανομής - Ηρακλής Θ.
Εργοτέλης - Εθνικός Γ.
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός
Δόξα Δρ. - Φωκικός
Ηρακλής Ψ. - Παναιτωλικός
Καλλιθέα - Καβάλα
Λάρισα - Βύζας
Νίκη Β. - Θρασύβουλος
Πανσερραϊκός - ΑΕΛΚ
Απόλλων Σμ. - Ολυμπιακός Β.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey