ΑΕΛΚ

Με νίκη βλέπει ψηλά, αλλά θέλει προσοχή ο Θρασύβουλος

02/03/2013 - 00:25

Με καθαρό μυαλό, πειθαρχία στο παιχνίδι και συνεχές τρέξιμο, οι παίκτες τής ΑΕΛΚ δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να νικήσουν το Θρασύβουλο, να πάρουν το τρίποντο και να κοιτάξουν καλύτερα τη συνέχεια.

Με καθαρό μυαλό, πειθαρχία στο παιχνίδι και συνεχές τρέξιμο, οι παίκτες τής ΑΕΛΚ δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να νικήσουν το Θρασύβουλο, να πάρουν το τρίποντο και να κοιτάξουν καλύτερα τη συνέχεια.
Οι δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες με Εθνικό και Παναχαϊκή άφησαν πίσω βαθμολογικά την ΑΕΛΚ, η οποία στοχεύει στη νίκη ώστε, και να βελτιώσει ακόμη πιο πολύ τη θέση της, αλλά και να παραμείνει εντός του στόχου της, αφού το Πρωτάθλημα έχει ανάψει για τα καλά και οι «μνηστήρες» για τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, είναι πολλοί. Με νίκη θα ανέβει και η ψυχολογία στους παίκτες, αλλά και η ομάδα θα πάει στα δύο καθοριστικά εκτός έδρας παιχνίδια με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη (ενδιάμεσα υπάρχει το ρεπό), να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα κρίνει εν πολλοίς το φετινό στόχο.

Πρώτα όμως ο Θρασύβουλος, και μετά οι υπόλοιποι, που μπορεί να περιμένουν. Πέρυσι η ίδια ομάδα κατάφερε και έκανε τη ζημιά στην Καλλονή αποσπώντας την ισοπαλία. Βέβαια φέτος η χρονιά δεν εξελίσσεται και τόσο καλά, αφού βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπάμπης Τεννές θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σερφά και Κριπιντίρη που έχουν κάρτες, καθώς και των Τόνι Γκονζάλες και Καζάκη. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Καριοφύλης από τον Πειραιά, με το παιχνίδι να ξεκινά στις 15:00.

Στην ΠΑΕ επέστρεψε μετά από λίγους μήνες απουσίας του ο Προκόπης Καρτάλης, ο οποίος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής μετά από απόφαση του μεγαλομετόχου, ενώ πέρυσι κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, το οποίο ανατέθηκε το καλοκαίρι στο Λουκά Καραδήμο.

Να κρατήσει το αήττητο
Ακόμη, σήμερα στις 12:00 η ομάδα των Νέων αγωνίζεται στην Επανομή κόντρα στην τοπική ομάδα, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο των 10 αγώνων που έχει. Όμως το παιχνίδι εγκυμονεί κινδύνους.

Η πίτα
Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα το βράδυ της Πέμπτης η ΠΑΕ, σε παραλιακό μαγαζί της πόλης, προέβη στην κοπή της πίτας της, με το παρών να δίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση, όπως και οι μικροί τής Κ20.

Τη νίκη στα επόμενα παιχνίδια ζήτησε ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης, που παρευρέθηκε και ευχήθηκε σε όλους το τελείωμα του Πρωταθλήματος να βρει την ομάδα να εκπληρώνει το στόχο της.

Τέλος, την επίστρωση με φυσικό τάπητα ξεκίνησε το συνεργείο που έχει αναλάβει το γήπεδο των ΤΕΛ, το οποίο αποτελεί το προπονητήριο της ομάδας και σε λίγες μέρες θα έχει αλλάξει μορφή.

Ήδη οι άνθρωποι της εταιρείας δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε να το έχουν ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έχουν υπογράψει με την ΠΑΕ και όλα για την ώρα βαδίζουν όπως τα έχουν σχεδιάσει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey