Αναγέννηση Γέρας - Αιολικός το ζευγάρι του τελικού

17/01/2013 - 17:48

Ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ζευγάρι στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου μετά τα χθεσινά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες σε Παπάδο και Θερμή.

Ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το ζευγάρι στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου μετά τα χθεσινά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες σε Παπάδο και Θερμή.

Η Γέρα επικράτησε στο γήπεδό της με σκορ 3-0 του Διαγόρα, ενώ στη Θερμή ο Αιολικός «πήρε» την Προοδευτική με 2-0. Άλλωστε, και οι δύο αυτές ομάδες είχαν αποσπάσει θετικά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια (1-1 η Γέρα, 3-1 ο Αιολικός). οπότε διατήρησαν το προβάδισμα και στον επαναληπτικό, κατακτώντας τα εισιτήρια.

Κυρίαρχη από την αρχή
Στον Παπάδο, καλύτερη σε όλη τη διάρκεια ήταν η γηπεδούχος ομάδα, που επέβαλε από το ξεκίνημα τον αγωνιστικό της ρυθμό, καταφέρνοντας να σημειώσει σχετικά γρήγορα το πρώτο γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Τάκα και εν συνεχεία να είναι πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι της.

Ο Διαγόρας είχε προβλήματα και φαίνεται πλέον καθαρά ότι η αποτυχία να μπει στη δυάδα και να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα του κόστισε, με αποτέλεσμα οι παίκτες του να μην έχουν κέφια και όρεξη να αγωνιστούν. Πριν κλείσει το ημίχρονο, ο Μαλακός πέτυχε το 2-0 και στα μέσα του β΄, ο Ζαφειρίου ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του, κάνοντας το τελικό 3-0.

Εύκολα ο Αιολικός
Στο ενωσιακό της Θερμής, ο Αιολικός πήρε τη νίκη και την πρόκριση από την Προοδευτική, ο στόχος της οποίας είναι μόνο το Πρωτάθλημα. Ο νικητής έκανε πρόβα και οι παίκτες του κράτησαν δυνάμεις εν όψει του δύσκολου παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ιάσονα, όπου θα κριθούν πολλά για το στόχο που έχει θέσει. Οι παίκτες πάντως είχαν το μυαλό τους στο Κύπελλο και παίζοντας όσο μπορούσαν καλύτερα κόντρα στον τόσο δυνατό άνεμο, κατάφεραν από το α΄ ημίχρονο να προηγηθούν με 2-0 και να τελειώσουν κάπου εκεί το παιχνίδι τους. Ο Μάντζιος έδωσε το προβάδισμα και ο αρχηγός της ομάδας, ο Διονυσάτος, τα διπλασίασε, κλειδώνοντας τη νίκη, αφού η πρόκριση του Αιολικού είχε επιτευχθεί από το πρώτο παιχνίδι στην Καλλονή.

Το εξ αναβολής της Α΄ Κατηγορίας
Δίκαιη νίκη με σκορ 3-0 πήρε χθες στο γήπεδό του ο Ατρόμητος, νικώντας τα Λιονταράκια και φθάνοντας τους 27 βαθμούς. Από την άλλη, τα Λιονταράκια έμειναν στους 13 βαθμούς. Ο Βουζούθλιας με αυτογκόλ έδωσε τη δυνατότητα στο γηπεδούχο να προηγηθεί στο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια ο Πάστος και ο Σαμαράς με προσωπικά τους γκολ ανέβασαν το δείκτη τού σκορ στο 3-0.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey