Τη Δευτέρα οι εκλογές στο Σύνδεσμο Διαιτητών

03/12/2012 - 14:35

Τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ θα γίνει η επιμορφωτική συγκέντρωση των κριτών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των διαιτητών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τη Δευτέρα στις 8 το βράδυ θα γίνει η επιμορφωτική συγκέντρωση των κριτών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των διαιτητών μπάσκετ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 22:30. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Δ.Σ. και για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται μέχρι σήμερα Σάββατο στις 8 το βράδυ. Όσο για την προεδρία, ο Σπύρος Σαλαβός είναι το μεγάλο φαβορί και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην καρέκλα του προέδρου, αφού τυγχάνει της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του λόγω του έργου που έχει προσφέρει στο Σύνδεσμο, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες αξιολογήσεις διαιτητών στις εθνικές κατηγορίες.

Εκπροσώπηση….
Μάλιστα, την Κυριακή ο Σύνδεσμος θα έχει εκπροσώπηση σε σημαντικά παιχνίδια σε Α2 και Β΄ Εθνική αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, για τη Β΄ Εθνική Ανδρών στο παιχνίδι Πανερυθραϊκός - Χαλκίδα, ο Σπύρος Σαλαβός θα είναι μαζί με το Σοφιανόπουλο οι διαιτητές. Στη Γ΄ Εθνική επίσης των Ανδρών, στο Χαλάνδρι - Α.Ο. Ολυμπιονίκης, ο Γιάννης Πρωτούλης μαζί με το συνάδελφό του Μαρνελάκη θα διευθύνουν την αναμέτρηση. Τέλος, για την Α2 Γυναικών, στο Πρωτέας Βούλας - Άμιλλα 2000 η Ελένη Μαριγλή μαζί με το Νικηφορίδη θα είναι το δίδυμο των ρέφερι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey