Πέντε στον Ευριπιώτη

19/10/2012 - 15:29

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον ποδοσφαιριστή του Αρίονα Παλαιοκήπου Π. Ευριπιώτη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Ιππ. για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Η Πειθαρχική Επιτροπή τής Ε.Π.Σ.Λ. τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον ποδοσφαιριστή του Αρίονα Παλαιοκήπου Π. Ευριπιώτη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Ιππ. για το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Η Πειθαρχική Επιτροπή τής Ε.Π.Σ.Λ. τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών. Ακόμη 2 αγωνιστικές επιβλήθηκαν στο Μούστα του Έφηβου και από 1 αγωνιστική στους Φράγκου (Ανδρονικάς), Πίνη (Ισσαϊκός), Γιαζιτζόγλου Αγγ. (Καραβαγγέλης) και Βαμβουκλή Δ. (Προοδευτική)

Επίσης, η Πειθαρχική κάλεσε σε απολογία τον προπονητή του Βύρωνα, Θ. Γιακαλή, όπως και τον εκπρόσωπο του Διαγόρα Σταμούλη.

Τέλος, στον προπονητή της Προοδευτικής, Μανώλη Εμμανουήλ, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου με κάθε ιδιότητα στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε και ο παράγοντας της ίδιας ομάδας Κληρονόμος, ενώ στην Προοδευτική που απολογήθηκε, επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey