Αγωνία για τους διαιτητές της Λέσβου, που αναμένουν τους πίνακες αξιολόγησης

Περιμένουν τα αποτελέσματα

02/08/2012 - 14:23

Τις αξιολογήσεις της νέας χρονιάς περιμένει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου στους πίνακες, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Τις αξιολογήσεις της νέας χρονιάς περιμένει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου στους πίνακες, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Οι άνθρωποι του Συνδέσμου έχουν προτείνει κάποιους διαιτητές, οι οποίοι πιστεύουν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις να αξιολογηθούν και αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Μάλιστα υπάρχει και αρκετή πίεση, προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο αναβάθμισης του Συνδέσμου, που ευελπιστεί σε θετικά αποτελέσματα, θέλοντας να γίνει όπως ήταν κάποτε ο ιστορικός Σύνδεσμος της Λέσβου.

Ο Δημήτρης Βερρής έχει προταθεί για βοηθός διαιτητή στη Σούπερ Λίγκα, οι Παναγιώτης Βουρανής και Παναγιώτης Κουλουδής ως διαιτητές στη Football League και οι Γιώργος Παντελέων και Απόστολος Καρμίρης για διαιτητές στη Δ΄ Εθνική. Οι παραπάνω πέρασαν τις γραπτές εξετάσεις, ενώ υπολείπονται τα αγωνιστικά ώστε να ολοκληρωθούν τα τεστ και να ανακοινωθούν οι πίνακες της νέας χρονιάς.

Να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά είχαν προταθεί και είχαν αξιολογηθεί ο Βερρής στην Β΄ θνική, οι Κουλουδης και Βουρανής διαιτητές στη Γ’  Εθνική και οι Παντελέων και Καρμίρης διαιτητές στη Δ΄ Εθνική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey