Σπουδαία η εμφάνιση των Αργοναυτών, που εντυπωσίασαν με τη συμμετοχή τους

«Ασημένιος» ο Αναγνώστου

28/07/2012 - 15:45

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της κολυμβητικής ομάδας ΠΑΕ Αργοναύτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, όπου και πήραν μέρος.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της κολυμβητικής ομάδας ΠΑΕ Αργοναύτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, όπου και πήραν μέρος.

Η συνολική συγκομιδή ήταν 22 βαθμοί, 1 ασημένιο μετάλλιο και 8 πλασαρίσματα στην οκτάδα, ενώ υπήρξε συμμετοχή σε 18 αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, ο Καλλίνικος Αναγνώστου αναδείχθηκε 2ος στα 100 μ. πρόσθιο, με χρόνο 1:14.00, και πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο ίδιος και πάλι αθλητής κατέλαβε την 6η θέση στα 200 μ. πρόσθιο. Ο Ανδρόνικος Ατσικπάσης πήρε την 8η θέση στα 100 μ. πεταλούδα, με χρόνο 1:09.00. Παράλληλα, η ομάδα σκυταλοδρομίας με τους Ανδρέα Παγώνη, Καλλίνικο Αναγνώστου, Νίκο Σαμαρά και Ανδρόνικο Ατσικπάση κατέλαβαν την 5η θέση στα 4 x 100 μ. μικτή ομαδική, μια ανάσα από το μετάλλιο. Ο Νίκος Σαμαράς πήρε τη 12η θέση στα 1.500 μ., ενώ οι Ανδρέας Παγώνης, Χρόνης Τελωνιάτης και Αικατερίνη Δημούδα πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ρεκόρ, στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου, όπου πήραν μέρος συνολικά 1.200 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια Έλλη Τακοπούλου κατέλαβε τρεις 7ες θέσεις στα 50 μ., 100 μ. και 200 μ. ύπτιο στην Κατηγορία Νεανίδων.

Όπως σημειώνεται από το σωματείο, συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές, που κάτω από αντίξοες συνθήκες στάθηκαν στο ύψος τους τη φετινή χρονιά. «Οι επιτυχίες αυτές ας είναι ένα μήνυμα για το Δήμο Λέσβου, ώστε να πραγματοποιήσει τα μέγιστα δυνατά και να εξασφαλίσει στους αθλητές την απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου και την επόμενη χρονιά», τόνισε η ομάδα των Αργοναυτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey