Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε χθες η ΑΕΛΚ, με όνειρα και στόχους για το μέλλον

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

25/07/2012 - 14:03

Οι διακοπές τέλειωσαν για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής, που το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας χρονιάς. Η πρώτη τους, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τα μοναδικά νέα πρόσωπα, αυτά του τεχνικού Καβακά, του Τσακαλίδη και του Σπηλιόπουλου και το μοναδικό για την ώρα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντώνη Γιόνδη.

Οι διακοπές τέλειωσαν για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής, που το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας χρονιάς. Η πρώτη τους, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τα μοναδικά νέα πρόσωπα, αυτά του τεχνικού Καβακά, του Τσακαλίδη και του Σπηλιόπουλου και το μοναδικό για την ώρα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντώνη Γιόνδη. Οι υπόλοιποι που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και συνέχισαν, είναι γνωστοί.

Από πολύ νωρίς ξεκίνησε η προσέλευση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, με τους περισσότερους να φαίνονται χαλαροί και ξεκούραστοι, ξέροντας όμως ότι τους περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και έντονο πρόγραμμα για να πετύχουν τους στόχους που έχει θέσει η ΠΑΕ για την ερχόμενη χρονιά.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, στην πρώτη της ομάδας, Αντώνης Γιόνδης

Με απουσίες
Από πλευράς διοίκησης, το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛΚ, Κώστας Παπαδόπουλος, και ο τεχνικός διευθυντής, Προκόπης Καρτάλης, με τον πρώτο να καλωσορίζει τους παίκτες και τον προπονητή Τίμο Καβακά με τον οποίο θα συνεργαστούν τη χρονιά αυτή. Ο προπονητής της Καλλονής από την πλευρά του, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, είπε μεταξύ άλλων ότι τους θέλει δυνατούς για να δουλέψουν στις προπονήσεις σκληρά και να βγάλουν καλά αποτέλεσμα. «Το ξέρω, δε θα είναι μια εύκολη χρονιά, αλλά πιστεύω στην αξία σας και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε», ήταν τα λόγια του Βορειοελλαδίτη προπονητή. Από την πλευρά τους, οι παίκτες υποσχέθηκαν στον κ. Καβακά ότι θα κάνουν τα πάντα με σκοπό να φέρουν ψηλά την ομάδα και να της χαρίσουν επιτυχίες.

Η πρώτη της ομάδας είχε και απουσίες, οι περισσότερες από τις οποίες δικαιολογημένες. Το παρών δεν έδωσαν οι Βραζιλιάνοι Λεοζίνιο, Ντος Σάντος και Μαρσέλο, που επέστρεψαν μόλις χθες από τη χώρα τους, όπου πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους, όπως και ο Γάλλος Μαμαρί Τραορέ. Αντίθετα, πρόβλημα προέκυψε με το Χρήστο Μήτση, ο οποίος αδικαιολόγητα δεν ήταν στο γήπεδο ενώ έχει συμφωνήσει με την ομάδα να συνεχίσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ τού κατέβαλε και ένα ποσό που είχε άμεσα ανάγκη ο παίκτης την περασμένη Παρασκευή. Να πούμε, όμως, πως το όνομα περνάει από διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες, που τον θέλουν να συζητά με τη Νίκη Βόλου. Από τη βολιώτικη ομάδα διαψεύστηκε κάτι τέτοιο, που τόνισε πως τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΛΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν εξηγήσεις από τον ποδοσφαιριστή για την απουσία του και του έδωσαν διορία μέχρι αύριο να παρουσιαστεί στο νησί. Αν ο παίκτης αποχωρήσει ή απομακρυνθεί τελικά, τότε θα πρέπει άμεσα να γίνει μεταγραφή και πλάγιου αμυντικού, αφού όπως είναι γνωστό, παρελθόν από την ΑΕΛΚ αποτελεί και ο Γιώργος Καρακώστας.


Οδηγίες στους παίκτες της ομάδας, που ξεκίνησαν χαλαρά την προετοιμασία τους

Σε αναζήτηση…
Μέσα σε όλα αυτά, θέμα προέκυψε και με τη θέση του γυμναστή, με το μέχρι πρότινος Παντελή Παντελόπουλο εντελώς ξαφνικά να δηλώνει την αποχώρησή του από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Καλλονής προσπάθησαν να μεταπείσουν τον έμπειρο γυμναστή να αλλάξει την απόφασή του, κάτι που όμως στάθηκε αδύνατο, αφού ο Παντελόπουλος επέμενε να φύγει. Τώρα θα πρέπει να αναζητηθεί ο διάδοχός του, ώστε ο Καβακάς να τον έχει στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, από τις 5 έως τις 20 Αυγούστου. Αν δε βρεθεί, τότε χρέη γυμναστή θα εκτελέσει ο ίδιος ο Καβακάς, ο οποίος είναι και κάτοχος πτυχίου ανάλογης ειδικότητας. Μάλιστα η ΠΑΕ έσπευσε με ανακοίνωση να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, ευχόμενη σ’ αυτόν καλή επιτυχία.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος γκολκίπερ Σπύρος Βρονταράς, που έμεινε ελεύθερος από το Φωκικό με τον οποίο είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τής Football League, και ο αμυντικός μέσος Δημήτρης Ζουλιώτης είναι στο στόχαστρο της ΑΕΛΚ, που τους έχει ήδη κάνει μια πρώτη κρούση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey