CUBA BREAK

04/05/2012 - 15:30

Γεια σας. Τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους και στις αγωνιστικές που απομένουν υπάρχουν ομάδες που «καίγονται» για αποτελέσματα, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Γεια σας. Τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους και στις αγωνιστικές που απομένουν υπάρχουν ομάδες που «καίγονται» για αποτελέσματα, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στην Πρέμιερ Λιγκ απομένουν δύο αγωνιστικές και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο τόσο στα... ψηλά πατώματα, όσο και στην «ουρά»!
 
Κ.Π.Ρ. - ΣΤΟΟΥΚ
Η Κ.Π.Ρ. τού Τζιμπρίλ Σισέ ισοβαθμεί με την Μπόλτον (είναι στη ζώνη υποβιβασμού) στους 34 βαθμούς, ενώ 31 έχει η Μπλάκμπερν. Θα υποδεχτεί την... σκληρή, αλλά αδιάφορη Στόουκ, η οποία στους 4 τελευταίους της αγώνες δεν έχει νίκη, με τρεις ισοπαλίες. Η Κ.Π.Ρ. στην έδρα της δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία της παιχνίδια, με 4 σερί νίκες (4-1-0)! Είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο με 3-2. Θέλει να κάνει βήμα σωτηρίας, καθώς την τελευταία αγωνιστική την περιμένει η Σίτι εκτός.
Εκτίμηση: 1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Μεγάλο ματς στο «Σαιντ Τζαίημς Παρκ», με τη Νιουκάστλ να παίζει τα... ρέστα της για την έξοδό της στα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ και τη Μάντσεστερ Σίτι να θέλει μόνο νίκη για να κάνει φιέστα την τελευταία αγωνιστική. Ικανές να σκοράρουν, και οι δύο ομάδες. Προέρχονται αμφότερες από μεγάλες νίκες. Από το 2008 έχουν παίξει 5 φορές (μαζί με το 3-1 τής Σίτι στον πρώτο γύρο) και έχουν φέρει ισάριθμα Over στις μεταξύ τους μονομαχίες.
Εκτίμηση: Over

ΤΡΟΥΑ - ΛΑΝΣ
Για την άνοδό της στο Σαμπιονά μάχεται η Τρουά και στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (11-4-2), έχοντας τρεις σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία της ματς εντός. Υποδέχεται τη Λανς και δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καθώς την ακολουθούν Κλερμόν (-1) και Σεντάν (-3). Η φιλοξενούμενη με τη νίκη της επί της Χάβρης βρέθηκε στο +6 από τη ζώνη υποβιβασμού, έχοντας και ένα ματς στην έδρα της με την Ιστρ για να πάρει βαθμούς, εφόσον τους χρειαστεί.
Εκτίμηση: 1


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΘΕΛΤΑ
Για το «διπλό» πάει η Θέλτα στο «σπίτι» τής Σαμπαντέλ, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Επικίνδυνη η γηπεδούχος εντός, είναι σε θέση να σκοράρει. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα τού Βίγκο, η οποία στα τρία τελευταία της ματς έχει δυο με μεγάλα σκορ και 5 γκολ το καθένα. Στον πρώτο γύρο η Θέλτα είχε φτάσει σε ευρεία επιτυχία με 4-1. Περιμένω ξανά γκολ στο μεταξύ τους αγώνα.
Εκτίμηση: Over


ΠΡΟΣΕΞΤΕ...

Η Αρλ είναι αήττητη για 17 αγωνιστικές, έχοντας φέρει 11 «Χ» (6-11-0), τα 6 στα 7 τελευταία της ματς. Έτσι, διατηρείται στο +6 από τη ζώνη υποβιβασμού. Θα παίξει στην έδρα τής Ναντ (εντός 11-4-2). Θα ρισκάρω με «Χ», 0-0 είχαμε στον πρώτο γύρο.

Τελευταία αγωνιστική έχουμε στη Λίγκα 1. Στιβενέιτζ, Νοτς Κάουντι υποδέχονται Μπέρι και Κόλτσεστερ και μάχονται (μαζί με την Καρλάιλ) για μια θέση στα μπαράζ ανόδου. Η Σέφιλντ Γουέν... φιλοξενεί τη Γουίκομ και θέλει την απευθείας άνοδο. Δύσκολο να.. σπάσουν αυτοί οι «άσσοι».

Σε καλή κατάσταση παρουσιάζονται Ολντ Μπόις και Σαν Λορέντζο και δεν έχουν χάσει στα 4 τελευταία τους παιχνίδια στο «Κλαουσούρα» της Αργεντινής. Να μην ηττηθούν θέλουν πρώτα από όλα και στο μεταξύ τους αγώνα, με βάση τη θέση τους στη βαθμολογία υποβιβασμού. Καλή περίπτωση το «Χ».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey