Εξαιρετικές επιδόσεις για τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης

Η ομάδα του ΝΟΜ Η ομάδα του ΝΟΜ

1η θέση για τον Παναγιώτης Αξαρλής στην 14η πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης κωπηλασίας

04/07/2022 - 08:30

Την 1η  θέση  στο σκιφ αρχαρίων παίδων Παναγιώτης Αξαρλής του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στην 14η πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης κωπηλασίας στην λίμνη Παμβώτιδα, στα Ιωάννινα.

Ο κυπελλούχος Παναγιώτης Αξαρλής

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται και η εμφάνιση των Ασπασία Αγαθανάση – Μαρία Σπανιόλα που κατέκτησαν την 7η θέση στο διπλό αρχαρίων κορασίδων.

Ο μικρός τελικός στο διπλό αρχαρίων παίδων που συμμετείχαν Παναγιώτης Μανωλάκας – Θεράπων Ψωμάρας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν Νικόλαος Τσιγκρίτης – Θεοφάνης Ρόδος, οι οποίοι για λίγο δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.

Ο πρόεδρος του ΝΟΜ Τάσος Μπαλής μαζί με τον κυπελλούχο Παναγιώτη Αξαρλή

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Αναστάσιος Μπαλής και η Γραμματέας Αικατερίνη Αθηνιώτου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου σε δελτίο Τύπου σημειώνουν : «Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές του ομίλου Βογιατζής Αρίστος, Μαϊστρέλης Βασίλης και Σαμαράς Νικόλαος. Να ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους τους Ιωάννη Μ. Φωτίου, Κωτσόβολος Μυτιλήνης, Μαυραγάνης Νικόλαος, Βαφές Κιντάκας και την Attica Group Hsw».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey