«Κόλαση» το παγωτό Μεσοτόπου

12/07/2021 - 12:22 Ενημερώθηκε 12/07/2021 - 13:32

Πρωτοπορεί ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου με το «Παγωτό από πρόβειο γάλα ημέρας». Με γεύσεις για κάθε γούστο όπως καϊμάκι με μαστίχα Χίου και βύσσινο γλυκό, μπισκότο με πραλίνα φουντουκιού και κομμάτια μπισκότου, κρέμα με φρέσκο πρόβειο γάλα, πραλίνα φουντουκιού σοκολάτας, φουντούκι με λευκή σοκολάτα και κομμάτια βάφλας και φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού και κομμάτια φουντουκιού. Εμείς αρχή κάναμε με την πραλίνα φουντουκιού σοκολάτας και η πλούσια γεμάτη γεύση του που μένει στο στόμα μας ενθουσίασε. Πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προϊόντα των εταιριών με τα τρανταχτά ονόματα και αξίζει τα λεφτά του.

Φέτος το καλοκαίρι ας επιλέξουμε για συνοδευτικό παγωτό Μεσοτόπου, στηρίζοντας έτσι τα προϊόντα του τόπου μας, την ντόπια οικονομία και τους παραγωγούς του νησιού μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη έχει γίνει περιζήτητο στα μπακάλικα των χωριών και της πόλης.

Ας γίνει ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου παράδειγμα προς μίμηση, παράδειγμα που θα στηρίξουμε με την επιλογή μας εμείς οι ίδιοι και παράδειγμα που θα στηρίξουν με έμπρακτες ενέργειες και οι φορείς του τόπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey