Άλλα περιμέναμε να ακούσουμε…

27/11/2021 - 11:00

Σε πρόσφατο δημοσίευμα στις ypodomes.gr διαβάσαμε ότι τα προβλήματα στις υποδομές που διαπιστώνονται στα λιμάνια της χώρας εμποδίζουν για την ώρα την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου των ελληνικών προορισμών στην παγκόσμια βιομηχανία της κρουαζιέρας. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας καπ. Γιώργος Κουμπενάς επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές αδυναμίες και ανεπαρκείς υποδομές στα θέματα υποδοχής των πλοίων, την εξυπηρέτηση και την διοίκηση και συμπλήρωσε πως «Το λιμάνι πρέπει να έχει τις ίδιες υποδομές με ένα αεροδρόμιο, κάτι που δε συμβαίνει»  

Δεδομένων τούτων καθώς και του ότι οι φορείς του τουρισμού της Λέσβου χρόνια «φωνάζουν» για δημιουργία ντόκου στο λιμάνι της Μυτιλήνης θα πρέπει να πούμε ότι η είδηση που ανέμεναν να ακούσουν όλοι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που προγραμματίστηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με αφορμή την άφιξη του κρουαζιεροπλοίου NORWEGIAN GETEWAY, ήταν άλλη.  

Προφανώς τόσο οι φορείς του τουρισμού όσο και οι δημοσιογράφοι περίμεναν την ανακοίνωση της δημιουργίας ντόκου. Ωστόσο η συζήτηση κατευθύνθηκε προς το ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι brand name και γι’ αυτό προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη εκείνη την ώρα να συσταθεί επιτροπή για την κρουαζιέρα! 

Είναι δυνατόν τέτοια μείζονος σημασίας θέματα να αντιμετωπίζονται τόσο ευκαιριακά; Έπρεπε να φτάσουμε Νοέμβρη μήνα για να μιλάμε για το brand name της Λέσβου στην κρουαζιέρα, επειδή από ...σπόντα είχαμε τρεις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιου; 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey