Τελειώνει η νέα διορία

15/06/2016 - 15:58

Η νέα διορία που δόθηκε προς την τριμελή επιτροπή που συστάθηκε για να εξασφαλίσει νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. του Αιολικού αλλά και ένα πρόσωπο που θα ηγηθεί του νέου σχήματος, ενισχύοντας σημαντικά οικονομικά την ομάδα, τελειώνει και την Τετάρτη το βράδυ θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση εν αναμονή… ανακοινώσεων. 

Η νέα διορία που δόθηκε προς την τριμελή επιτροπή που συστάθηκε για να εξασφαλίσει νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. του Αιολικού αλλά και ένα πρόσωπο που θα ηγηθεί του νέου σχήματος, ενισχύοντας σημαντικά οικονομικά την ομάδα, τελειώνει και την Τετάρτη το βράδυ θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση εν αναμονή… ανακοινώσεων. Την ίδια ώρα από την εφημερίδα «Νέα της Λέσβου» προβάλλεται έντονα η προοπτική του επιχειρηματία Γιώργου Καραβατάκη, που και στο παρελθόν απασχόλησε μερίδα του τοπικού Τύπου για πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και εμφανίζεται σήμερα ως ο άνθρωπος που μιλά με τον Γιάννη Μανούσο για να μπει στην ομάδα. Όμως ο ίδιος ο επιχειρηματίας δεν έχει δείξει κάτι το χειροπιαστό ως σήμερα και η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης θα δείξει το κατά πόσο είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, το αν ο νεαρός επιχειρηματίας το σκέφτεται ή το θέλει πραγματικά να εμπλακεί στα διοικητικά του Αιολικού θα αποδειχθεί λίαν συντόμως, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Επιστροφή Τυροπώλη!
Τώρα στα συγκεκριμένα αποτελέσματα των επαφών της τριμελούς επιτροπής, που απαρτίζεται από τους Σταύρο Ψαρρόπουλο, Σταύρο Γρυπιώτη και Γιάννη Μανούσο, καταγράφεται η… επιστροφή Τάκη Τυροπώλη στην ομάδα. Ο δραστήριος παράγοντας και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων, στη διοίκηση αλλά και στους ποδοσφαιριστές, πιέστηκε από το περιβάλλον του να αναθεωρήσει και τελικά πείστηκε να παραμείνει στην προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία τρία χρόνια και συμμετείχε δυναμικά. Έτσι ο Τάκης Τυροπώλης θα είναι στο νέο Δ.Σ., προκαλώντας ευφορία στις τάξεις των φιλάθλων και της ομάδας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η επιστροφή Τυροπώλη ικανοποίησε και την πλευρά της οικογένειας Τρύφωνος, η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στα διοικητικά του Αιολικού.

Το μείζον όμως ζήτημα του Αιολικού είναι το πρόσωπο που θα ηγηθεί του νέου σχήματος και θα αναλάβει να ενισχύσει την ομάδα με ένα σημαντικό ποσό. Και φυσικά θα πρέπει να έχει αξιοπιστία, να δείξει ότι πραγματικά θέλει να συμβάλλει στο να προχωρήσει μπροστά η ομάδα για να ενεργοποιήσει και την πρόθεση της οικογένειας Τρύφωνος να συμβάλλει για μία ακόμη χρονιά με μία μεγάλη οικονομική χορηγία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey