Ωραία ατμόσφαιρα από τους φίλους της ομάδας στην πρώτη επίσημη της Καλλονής

Δίψα για ποδόσφαιρο στα μεγάλα σαλόνια

17/07/2013 - 16:06

Μπροστά στο ένθερμο κοινό της που κατέκλεισε το γήπεδο των ΤΕΛ «Γεώργιος Σκούφος» από πολύ νωρίς, παρουσιάστηκε η εκπρόσωπός μας στη Σούπερ Λίγκα, Καλλονή, το απόγευμα της Δευτέρας.

Μπροστά στο ένθερμο κοινό της που κατέκλεισε το γήπεδο των ΤΕΛ «Γεώργιος Σκούφος» από πολύ νωρίς, παρουσιάστηκε η εκπρόσωπός μας στη Σούπερ Λίγκα, Καλλονή, το απόγευμα της Δευτέρας. Πρόσωπα χαρούμενα, φιλόδοξα, γεμάτα δύναμη και αυτοπεποίθηση διέκρινε κανείς έξω από τα αποδυτήρια λίγο προτού ο π. Κομνηνός, γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματα που τρέφει για την ομάδα, ξεκινήσει τον καθιερωμένο αγιασμό. Στις 18:30 όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση (Π. Καρτάλης, Κ. Παπαδόπουλος, Π. Μιχαλάκης), πλην του προέδρου Νίκου Μιχαλάκη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Χρονιά από τη χάρη του Θεού»
Ο π. Κομνηνός μετά την τέλεση του αγιασμού, έδωσε σε όλους μια ευχή καρδιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το όνειρο συνεχίζεται και συνεχίζεται, και η αγάπη των ανθρώπων σε αυτή την ομάδα της Καλλονής και σε αυτόν τον εκλεκτό άνθρωπο, τον οποίο όπως έχω τονίσει πολλές φορές τον πληγώσαμε, τον στενοχωρήσαμε αλλά εκείνος αντλεί μεγάλη δύναμη και καταφέρνει να βγαίνει πάντα νικητής», αναφερόμενος φυσικά στον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη.

Προκόπης Καρτάλης και Κώστας Παπαδόπουλος παρακολουθούν την τελετή

Και οι ευχές του είχαν και συνέχεια: «Να ευχηθώ από την καρδιά μου να είναι μια χρονιά πάλι γεμάτη από τη χάρη του Θεού και ο παντοδύναμος να ευλογεί αυτόν τον ακριτικό χώρο, τον τόπο με τους 39 αγίους του. Να ευλογήσει την προσπάθεια όλων σας, να κυλήσει αυτή η χρονιά καλύτερα από την περσινή, που και αυτή ήταν δύσκολη, να σας καμαρώνουμε στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής και στο τέλος ο Θεός να μας βοηθήσει να ανέβουμε ακόμη περισσότερο. Η ηττοπάθεια δεν πρέπει να σας διακρίνει, 11 θα είναι αυτοί, 11 και εμείς.»

Ενθουσιώδης η υποδοχή της ομάδας από τους φιλάθλους

Ακόμη, μόνο καλά λόγια είχε να πει και για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Ματζουράκη, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο και καταξιωμένο προπονητή στη χώρα μας, λέγοντας χαριτολογώντας ότι είναι «γάτα πεταλωμένη». «Ένας άνθρωπος με γνώσεις, θέληση και επιμονή σε αυτό που κάνει στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων για τον προπονητή τής ΑΕΛΚ, ευχόμενος ξανά καλή δύναμη σε όλους.

Τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα. Από αριστερά, Λεάντρο, Ντος Σάντος, Περόνε, Χογκ, Γκαρσία, Φαρία και Ποντάνι

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και ακολούθησε ανοικτή προπόνηση που την παρακολούθησε το κοινό, το οποίο παρέμεινε για αρκετή ώρα στις εγκαταστάσεις των ΤΕΛ.

Επίσης, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Καλλονής «Blue Sardines» απένειμε τιμητική πλακέτα στο Νίκο Μιχαλάκη - για την άνοδο της Καλλονής στην Σούπερ Λίγκα -, την οποία και παρέλαβε ο αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος.


Η ΑΕΛΚ την ώρα του αγιασμού

Απών ο Περόνε
Ο μοναδικός που δεν έχει μπει ακόμη στο πρόγραμμα της προετοιμασίας είναι ο προσφάτως εγχειρισμένος (επέμβαση σκωληκοειδούς απόφυσης) Εμμάνουελ Περόνε. Ο Αργεντινός μετρά αντίστροφα την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, κάνοντας προς το παρόν μόνο πισίνα. Ο ίδιος νιώθει πολύ καλά που ήρθε σε ένα όμορφο νησί όπως είναι η Λέσβος και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε η Καλλονή να τα καταφέρει παίζοντας σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα και εκείνος με τη σειρά του να συμβάλει τα μέγιστα φορτώνοντας τις εστίες με γκολ. Αισθάνεται δε τυχερός που η επέμβαση που έκανε, έγινε πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην Ιταλία, πάντως, θα πάει κανονικά να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Καλλονής τίμησε το Νίκο Μιχαλάκη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ακόμη, σήμερα ίσως σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού και όπως γράψαμε χθες, το όνομα του παίκτη θα κάνει αίσθηση στο χώρο. Η περίπτωση του Ηλία Κώτσιου δεν προχωρά, αφού ο παίκτης φαίνεται ότι προτιμά την Κρήτη και τον Εργοτέλη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, και στην Καλλονή δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, αφού βιάζονται να κλείσουν τη συγκεκριμένη θέση, όπως τονίζουν τα στελέχη της ομάδας. Σύμφωνα πάντως με το Ματζουράκη, εκτός από το στόπερ, στην ομάδα κινούνται και για ακραίο επιθετικό. Έτσι για την ώρα αυτοί οι δύο στόχοι παραμένουν στο προσκήνιο.


Το τεχνικό τιμ του Γιάννη Ματζουράκη

Αναχωρεί…
Η αποστολή αναχωρεί σήμερα αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με άλλη πτήση θα μεταβεί στο Μιλάνο. Στη συνέχεια, με εσωτερική πτήση από την ιταλική πόλη, που θα διαρκέσει μια περίπου μία ώρα, θα φθάσει στην κωμόπολη Πινζόλο της Επαρχίας Τρεντίνο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί η ομάδα θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιουλίου, βάζοντας τα θεμέλια για το χτίσιμο της νέας ΑΕΛΚ, που θα αγωνιστεί για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey