Εκδηλώσεις σε όλο το 2016

20 χρόνια Εθελοντική Αιμοδοσία!

12/11/2015 - 14:38

Εκδηλώσεις προσέλκυσης νέων εθελοντών αιμοδοτών με αφορμή την εικοσάχρονη πορεία κοινωνικής προσφοράς, σχεδιάζει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης (ΣΕΑΜ).

Εκδηλώσεις προσέλκυσης νέων εθελοντών αιμοδοτών με αφορμή την εικοσάχρονη πορεία κοινωνικής προσφοράς, σχεδιάζει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης (ΣΕΑΜ).

Τη Δευτέρα συναντήθηκαν τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΑΜ με στόχο την κατάρτιση προγράμματος ενεργειών και εκδηλώσεων σε όλη τη διάρκεια του 2016.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη της κοινωνικής σημασίας της εθελοντικής προσφοράς και η προσέλκυση τουλάχιστον 365 νέων εθελοντών αιμοδοτών.
Μετά από πλούσιο δημιουργικό διάλογο, τα 25 παρόντα μέλη συμφώνησαν στα παρακάτω:
-    Να συγκροτηθεί ευρύτατη οργανωτική επιτροπή με εκπροσώπους όλων των αρχών και φορέων, για διοργάνωση τιμητικών εκδηλώσεων εθελοντών αιμοδοτών.
-    Να οργανωθούν εκδηλώσεις ενημερωτικές πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές με άλλους συλλόγους, φορείς και αρχές.
-    Να προβληθούν από τα ΜΜΕ, οι γνώμες και οι απόψεις εθελοντών για την αιτία που τους έκανε να γίνουν αιμοδότες, μέσω βίντεο που μπορούν να δημιουργηθούν σε συνεργασία με τους φοιτητές της Πολιτισμικής Τεχνολογίας.
-    Να δραστηριοποιηθεί η Επιτροπή Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης με διεύρυνση μελών και διαρκούς παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
-    Να καταβληθούν συστηματικές προσπάθειες για να γίνουν εθελοντές όσοι συντοπίτες μας προσφέρουν αίμα μόνο σε συγγενείς και φίλους.
-    Οι παρευρισκόμενοι εθελοντές συμφώνησαν να συμβάλλουν σε ομάδες εργασίας της επιθυμίας τους για την πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey