Αναβολή μιας μέρας για να ενημερωθεί ο δικηγόρος υπεράσπισης που διόρισε το δικαστήριο

Δικάζεται το σκάνδαλο του Βοστάνειου

17/05/2013 - 15:03

Διεκόπη και συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση απ’ το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του σκανδάλου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος που όρισε το δικαστήριο για την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για υπεξαίρεση υπαλλήλου.

Διεκόπη και συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση απ’ το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του σκανδάλου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος που όρισε το δικαστήριο για την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για υπεξαίρεση υπαλλήλου. Το σκάνδαλο αφορά στα χρήματα που προορίζονταν για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών συμβασιούχων υπαλλήλων του Νοσοκομείου προς το ΙΚΑ, την περίοδο 2002 - 2007.

Όπως έγραψε χθες το «Ε», η κατηγορούμενη για την απάτη, απ’ την οποία θυμίζουμε πως ζημιώθηκε το Βοστάνειο συνολικά με 321.000 ευρώ, κατά τη διάρκεια της ΕΔΕ που διεξήχθη το 2007 παραδέχθηκε την ευθύνη της. Έκτοτε έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ μετά την απολογία της χρειάστηκε να πληρώσει εγγύηση 70.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερη.

Χθες προσήλθε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, για αυτό και διεκόπη η συνεδρίαση για σήμερα, ώστε να ενημερωθεί ο δικηγόρος που αυτεπαγγέλτως όρισε το Δικαστήριο, ο Δημήτρης Μοιρασγεντής, για τη δικογραφία. Συνήγορος πολιτικής αγωγής απ’την πλευρά του Νοσοκομείου είναι ο νομικός του σύμβουλος, Στέλιος Κίνδερλης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey