Για την ολοκλήρωση της επέμβασης που δεν μπόρεσε να γίνει στη Μυτιλήνη

Στον «Ευαγγελισμό» ο άτυχος 17χρονος

24/04/2013 - 15:24

Στον «Ευαγγελισμό» θα βρίσκεται σήμερα ο 17χρονος Γρηγόρης Παπαγιάννης, που πριν από λίγες μέρες μπήκε στο χειρουργείο για αφαίρεση αιμαγγειώματος και βγήκε παράλυτος από την αριστερή του πλευρά.

Στον «Ευαγγελισμό» θα βρίσκεται σήμερα ο 17χρονος Γρηγόρης Παπαγιάννης, που πριν από λίγες μέρες μπήκε στο χειρουργείο για αφαίρεση αιμαγγειώματος και βγήκε παράλυτος από την αριστερή του πλευρά.
 
Διοικούντες το Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το Υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να γίνει αεροδιακομιδή του ασθενούς από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον «Ευαγγελισμό» για την περαιτέρω θεραπεία.

Στόχος, όπως ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Βαϊραμίδης εξήγησε μιλώντας στο «Ε», να γίνει στην πρωτεύουσα η επέμβαση που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βλάβη του ηλεκτρονικού υπολογιστή-πλοηγού που ήταν απαραίτητος για την εγχείρηση, αφού το αιμαγγείωμα ήταν σε μεγάλο βάθος.

Η νοσηλεία του 17χρονου στον «Ευαγγελισμό» θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης για τη βλάβη που έχει υποστεί.

 

Μαρτυρία για δεύτερο ανάλογο περιστατικό στις 5 Απριλίου!

Σε ένα δεύτερο ανάλογο περιστατικό που έγινε πριν από τρεις εβδομάδες και για το οποίο έκανε λόγο το «Ε» στο χθεσινό του ρεπορτάζ, αναφέρεται η αδελφή της 37χρονης γυναίκας που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι άνθρωποι, αλλά ευτυχώς είναι πλέον καλά και μάλιστα επιστρέφει τις επόμενες μέρες στη Μυτιλήνη.

«Είμαι», λέει, «η αδελφή της κοπέλας που αναφέρεστε στο άρθρο που χειρουργήθηκε πριν λίγες ημέρες από τον κ. Βαϊραμίδη. Η περίπτωση της αδελφής μου ήταν ακριβώς η ίδια με του νεαρού, είχε ένα αιμαγγείωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί. Πολύ μεγάλο λάθος κάναμε που μείναμε στο νησί για μια τέτοια επέμβαση, αλλά ο γιατρός μάς το παρουσίασε σαν κάτι πολύ απλό και αντιμετωπίσιμο. Το χειρουργείο άρχισε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου και κράτησε επτά ώρες. Και ξαφνικά ο γιατρός που μας είχε πείσει να μείνουμε στη Μυτιλήνη γιατί η περίπτωση ήταν πολύ απλή, μας φωνάζει και με τα γάντια ματωμένα μάς λέει ότι τελικά πρέπει να την κλείσει γιατί η μαγνητική τομογραφία δεν είχε δείξει το πραγματικό πρόβλημα.

Μεταφέρθηκε στην Αθήνα την ίδια μέρα με στρατιωτικό αεροπλάνο, τη χειρούργησαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο “Υγεία” λίγες ώρες μετά, και ευτυχώς πήγαν όλα καλά.»

Μαθαίνοντας το περιστατικό του νεαρού, η αδελφή της 37χρονης (τα πλήρη στοιχεία της στη διάθεση της εφημερίδας) δηλώνει συγκλονισμένη. «Δυστυχώς το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης δε διαθέτει τα μέσα να αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά και καλό είναι οι γιατροί να παρουσιάζουν τα πράγματα ως είναι και να στέλνουν τους ασθενείς στην Αθήνα. Δεν έχουμε σκοπό να στραφούμε εναντίον του συγκεκριμένου γιατρού, αν και η αποκατάσταση της υγείας της αδελφής μου μας κόστισε 80.000 ευρώ. Αλλά να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Είναι κρίμα», καταλήγει η ίδια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey