Τι ζήτησαν Ροδόπουλος και Σκλεπάρης από Αθανασίου

Βελτίωση των συνθηκών εργασίας στον πρόχειρο καταυλισμό του Καρά – Τεπέ ζητούν οι αστυνομικοί

02/11/2020 - 13:13 Ενημερώθηκε 02/11/2020 - 13:14

Την ανάγκη διενέργειας rapid test σε όλους τους αστυνομικούς και την επιτάχυνση των διαδικασιών για τους μετανάστες που δείχνουν παραβατική συμπεριφορά ζητούν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους στον πρόχειρο καταυλισμό του πεδίου βολής στον Καρά Τεπέ.

Αυτά ήταν τα αντικείμενα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου, Βασίλη Ροδόπουλου και του μέλους, Παναγιώτη Σκλεπάρη, με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου,  Χαράλαμπο Αθανασίου.

Την ανάγκη διενέργειας rapid tests  σε όλη την αστυνομική δύναμη του νησιού και όχι μόνο στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο ΚΥΤ, για να προστατευτεί η υγεία εκείνων και των οικογενειών τους, επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών στον κ. Αθανασίου.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο αίτημα δεν έρχεται στην επιφάνεια πρώτη φορά, αλλά έχει διατυπωθεί πολλάκις, από την έναρξη της πανδημίας καθώς και της δημιουργίας του πρόχειρου καταυλισμού στο πεδίο βολής στον Καρά Τεπέ.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος και το μέλος, Παναγιώτης Σκλεπάρης ζήτησαν επιτάχυνση των διαδικασιών για τους κρατούμενους στο ΠΡΟΚΕΚΑ και γενικότερα για όσους επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά.

Η δέσμευση

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Χαράλαμπος Αθανασίου, άκουσε τα αιτήματά τους με προσοχή και υποσχέθηκε να τα διαβιβάσει κατά προτεραιότητα, στους αρμόδιους Υπουργούς, αφού πρόκειται για  αυτονόητα και δίκαια αιτήματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey