Ανακοίνωση με διευκρινίσεις από τη ΝΟΔΕ Λέσβου, αλλά και με… αντεπίθεση στα «φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ»

Γιατί δεν μπήκε ο Μητσοτάκης στη Μόρια

10/02/2017 - 13:59

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσε τελικώς και η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, διευκρινίζοντας αρκετά από εκείνα που σχολιάστηκαν δυσμενώς το προηγούμενο διάστημα από τοπικά κομματικά στελέχη της κυβέρνησης ή και της αντιπολίτευσης, από το περιεχόμενο της περιοδείας. Κυρίαρχο ήταν φυσικά το γεγονός της… μη επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Hot-spot της Μόριας.

 

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσε τελικώς και η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, διευκρινίζοντας αρκετά από εκείνα που σχολιάστηκαν δυσμενώς το προηγούμενο διάστημα από τοπικά κομματικά στελέχη της κυβέρνησης ή και της αντιπολίτευσης, από το περιεχόμενο της περιοδείας. Κυρίαρχο ήταν φυσικά το γεγονός της… μη επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Hot-spot της Μόριας.

Συγκεκριμένα, η ΝΟΔΕ Λέσβου σημειώνει:«Πρώτον: Ο κ. Μητσοτάκης έχει επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων και μεταναστών όταν οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για τους ανθρώπους αυτούς, προκειμένου να πιέσει τις Αρχές με στόχο την επίλυση των σχετικών προβλημάτων. Το έπραξε και στην Ειδομένη και στο Ελληνικό. Δεύτερον: Στην περίπτωση της Μόριας οι εκεί υπεύθυνοι υπέδειξαν στον κ. Μητσοτάκη να μην μπει στο κέντρο. Ο ίδιος ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, μιλώντας χθες στη Βουλή, αναγνώρισε την αλήθεια αυτή τονίζοντας ότι «η σύστασή μας ήταν αυτή σε αυτή τη φάση» και πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης χειρίστηκε αυτό το θέμα με σωφροσύνη. Και τρίτον: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο πρώτος πολιτικός Αρχηγός που πήγε στο χωριό της Μόριας, περπάτησε στην αγορά της και συζήτησε με κατοίκους της προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα, τις επισημάνσεις και τις προτάσεις τους…».

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ καταλήγει, χαρακτηρίζοντας ως «αήθειες» εκείνα που «εκτοξεύουν κομματικά στελέχη και φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Μόρια».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey