Δράσεις προβολής για εναλλακτικό τουρισμό

Επίσκεψη bloggers στη Λέσβο

01/11/2016 - 16:53

Στο πλαίσιο προβολής της Λέσβου ως τουριστικού προορισμού δραστηριοτήτων και εμπειριών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε presstrip από 20 μέχρι 24 Οκτωβρίου 2016, με τους bloggers του «AGreekAdventure» Χρήστο Βασιλόπουλο και Μαρία Κλάδη.

 

Στο πλαίσιο προβολής της Λέσβου ως τουριστικού προορισμού δραστηριοτήτων και εμπειριών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργάνωσε presstrip από 20 μέχρι 24 Οκτωβρίου 2016, με τους bloggers του «AGreekAdventure» Χρήστο Βασιλόπουλο και Μαρία Κλάδη.

Οι bloggers περιηγήθηκαν στις περιοχές της Μυτιλήνης, της Ερεσού, του Σιγρίου, του Μολύβου, της Πέτρας, της Σκάλας Συκαμιάς, του Πλωμαρίου, της Καλλονής και της Αγιάσου. Επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους, το Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους καθώς επίσης αξιοθέατα, οικισμούς και παραλίες του νησιού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των δυνατοτήτων του νησιού να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, γεωτουρισμό, ιππασία, φωτογραφικές περιηγήσεις.

Με τη σύμπραξη τοπικών επιχειρήσεων οι bloggers συμμετείχαν σε πρόγραμμα που περιελάμβανε τις παρακάτω δράσεις: ιστιοπλοΐα από τη Μυτιλήνη στο Πέραμα, ποδηλασία από την περιοχή Ένθρονο Καρύνης μέχρι Νυχτάντα στην περιοχή Ασωμάτου, πεζοπορία στις περιοχές της Λιγώνας, του Μολύβου, της Συκαμιάς, του Αγίου Δημητρίου και του Ασώματου, αναρρίχηση στο αναρριχητικό πεδίο Πλωμαρίου, φωτογραφική περιήγηση στον Κάμπο και τη Σκάλα Ερεσού και ιππασία στην περιοχή της Λιμνοδεξαμενής στο Μόλυβο.

Επίσης, οι bloggers μυήθηκαν στις παραδοσιακές γεύσεις της τοπικής κουζίνας και του ούζου, οι οποίες τους ενθουσίασαν με την ιδιαιτερότητά τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey